Όσοι από τους μαθητές της Α΄ Λυκείου, επιθυμούν να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα που θα εκπονήσω σε συνεργασία με τον κ. Κρητικό, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ (δεν υπάρχει πια δυνατότητα δηλώσεων εδώ).

Σημαντικές λεπτομέρειες:

1. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν μέχρι 30 μαθητές.
2. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών είναι μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Οκτωβρίου στις 10:00 το βράδυ. Εκπρόθεσμες αιτήσεις θα γίνουν δεκτές μόνο στην περίπτωση που υπάρχουν κενές θέσεις. Αν οι αιτήσεις είναι περισσότερες, θα γίνει επιλογή.
3. Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν την ΠΕΜΠΤΗ το πρωί στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.
4. Η οργάνωση -επιλογή θέματος, χρονοδιαγράμματα, ώρες συναντήσεων- και οτιδήποτε αφορά τον προγραμματισμό, θα το κανονίσουμε όλοι μαζί την ΠΕΜΠΤΗ 23 Οκτωβρίου, μόλις τελειώσουν τα μαθήματα στις 2:00 στην αίθουσα που είναι δίπλα στο γραφείο του κ. Διευθυντή. Αν κανονιστεί η συνάντηση να γίνει κάποια ώρα πριν την λήξη του σχολικού προγράμματος, θα ενημερωθείτε έγκαιρα.
5. Συνήθως όσοι συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα, πραγματοποιούν και κάποια επίσκεψη σε ένα Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Θα προσπαθήσουμε να πάμε και φέτος, χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό. Θα είναι ένα από τα θέματα της Πέμπτης.