ΔΙΑΔΥΜΑ – Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Ανακαλύπτοντας τον κρυμμένο θησαυρό” ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ

0

Συγγραφέας: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΡΑΥΓΗΣ | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 25-04-2023

Στο πλαίσιο της καλλιέργειας της περιβαλλοντικής συνείδησης στη νέα γενιά η ΔΙΑΔΥΜΑ δίδει ιδιαίτερη έμφαση στην ορθολογική χρήση και την ανάγκη προστασίας των φυσικών πόρων, συνδέοντας έννοιες, όπως «ποιότητα ζωής», «πολιτισμός» και «υπευθυνότητα» ως βασικές συνιστώσες ανάπτυξης του πολιτισμού του σύγχρονου ανθρώπου.

Το εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Ανακαλύπτοντας τον κρυμμένο θησαυρό” λαμβάνει έγκριση από το Υπ. Παιδείας από το 2015, υλοποιείται από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας και αξιολογείται ετησίως. Βασικός κορμός του προγράμματος είναι η παρουσίαση σε μορφή Powerpoint μιας σειράς εικόνων που καλύπτουν θεματικά όλη τη δομή του περιβαλλοντικού προγράμματος με την ταυτόχρονη αφηγηματική και επεξηγηματική ανάπτυξη που γίνεται από τον παρουσιαστή του προγράμματος. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το υλικό είναι διαβαθμισμένο σε 4 επίπεδα: το 1ο επίπεδο απευθύνεται σε μαθητές του νηπιαγωγείου.

7

9

2

3

8

5

1

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση