Ολοκλήρωση ευρωπαϊκών έργων Etwinning!!

Φτάσαμε σιγά σιγά στο τέλος της σχολικής χρονιάς και ολοκληρώθηκαν τα δύο έργα Etwinning που υλοποιήσαμε φέτος στο ολοήμερο τμήμα του νηπιαγωγείου μας.

Το ένα project με τίτλο “Colorful World” παρουσιάστηκε στους γονείς, οι οποίοι παρακολούθησαν τα συνεργατικά έργα μέσω του twinspace και έκλεισε με έκθεση ζωγραφικής των έργων που δημιούργησαν τα παιδιά ως άλλοι γνωστοί και λιγότερο γνωστοί ζωγράφοι (8 των χωρών των σχολείων- εταίρων και 8 παγκοσμίου αναγνώρισης)

DSCN0176 Αντιγραφή 2

Colorful World Exhibition

Colorful World Exhibition 2

Το δεύτερο έργο μας με τίτλο “How to become an Olympian” έκλεισε με τους αγώνες που παίξαμε, όταν επισκεφθήκαμε ως άλλοι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων το Γυμνάσιο Πενταβρύσου και τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. Διασκεδάσαμε με την ψυχή μας παίζοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις και αγώνες δρόμου με εμπόδια. Για το τέλος, φυσικά, όπως πρέπει στους ολυμπιονίκες πήραμε το κύπελλο, τα μετάλλιά μας αλλά και το δάφνινο στεφάνι μας!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις ιδρύτριες των δύο έργων από την Τουρκία και τη Λιθουανία αντίστοιχα, τους μαθητές και τους συναδέλφους των σχολείων- εταίρων, τους δικούς μας μικρούς μαθητές για τη συμμετοχή τους και τους γονείς και του ολοήμερου αλλά και του πρωινού τμήματος του σχολείου μας, που συμμετείχαν ενεργά στην υλοποίηση αυτών των έργων!!!