Ευχαριστήρια επιστολή!

   

 

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι γονείς και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Πατσιανου, ευχαριστουν θερμά την τράπεζα ALPHA BANK για τη δωρεά  ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Ανταποκρινόμενοι άμεσα και με πραγματικό ενδιαφέρον οι εκπρόσωποι της τράπεζας, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, φρόντισαν να μας παραχωρήσουν τρείς οθόνες ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο κεντρικές μονάδες , τρία  πληκτρολόγια και ένα ποντίκι  για τις ανάγκες του σχολείου μας.

Η χρήση του υπολογιστή είναι απαραίτητη και διευκολύνει τόσο το διοικητικό μέρος όσο και την διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η προσφορά σας στην παιδεία είναι ιδιαίτερης σημασίας στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

 

 

Εργαστήριο Δεξιοτήτων:Τα παραμύθια της γιαγιάς πάνε σχολείο!

Στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων: Τα παραμύθια της γιαγιάς πάνε σχολείο , έγινε αφήγηση στα παιδιά του παραμυθιού :Οι τρεις καλές συμβουλές! Μετά τα παιδιά ζωγράφισαν την αγαπημένη τους σκηνή απο την ιστορία!

 

20221118 102804 1

20221118 102944 3

Επιμορφωτική συνάντηση

 

Στο πλαίσιο ενδυνάμωσης και υποστήριξης των εκπαιδευτικών και των γονέων η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60, 1ης  ενότητας, Ν. Χανίων και Νηπιαγωγείων του Ν. Ηρακλείουσε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Χανίων των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ διοργάνωσε απογευματινή επιμορφωτική συνάντηση στο πλαίσιο της συνεργασίας σχολείου και οικογένειας την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 16:30μ.μ.  στο Νηπιαγωγείο του Βουβά με τη σύμπραξη και των υπολοίπων Νηπιαγωγείων της επαρχίας Σφακίων.

Το θέμα της συζήτησης ήταν: ¨Η συμβολή των ορίων και των κανόνων στην ομαλή ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού¨ με εισηγήτρια την Μαρία Επιτροπάκη Κοινωνική Λειτουργό, εργαζόμενη στο Κέντρο Πρόληψης Χανίων των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής
Ενότητας Χανίων, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.

Σας ευχαριστούμε πολυ!

20221024 171944