“I am a child , I need to be understood”

To Etwinning έργο 2022-2023 “I am a child, I need to be understood”έφτασε στο τέλος του αφήνοντας πίσω του εκπληκτικά αποτελέσματα και ωραίες αναμνήσεις. Δείτε συγκεντρωμένες τις δραστηριότητες μας.

My Childhood life , My Games

Το έργο μας “My Childhood life , My Games” έφτασε στο τέλος του.Ολοκληρώθηκε και πέτυχε τους στόχους που θέσαμε από την αρχή. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητές μας και τα αποτελέσματα συγκεντρωμένα.

https://www.canva.com/design/DAFpqFom1F4/NHafmXNvps2XI-J9z3nXoA/view?utm_content=DAFpqFom1F4&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Συνεργατικά αποτελέσματα “Magic Dot in Wonderland”

 Ξέρετε ότι όλα άρχισαν από μια Τελεία?

Το etwinning έργο μας “Magic Dot in Wonderland” ολοκληρώθηκε και μια υπέροχη ομάδα και φιλίες μόλις άρχισαν!!!

Στο e twinning  έργο “Magic Dot in Wonderland”,  συμμετέχουν 17 σχολεία από την Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Ρουμανία, Σλοβενία, Γεωργία, Πολωνία, Κροατία. Στο έργο συνεργάζονται μαθητές από 4 ως 14 χρονών.

Ο πρωταγωνιστής είναι ένα μικρό σημείο, ιδανικά τραβηγμένο από ένα πινέλο. Το Little Dot είναι μικρό αλλά γεμάτο δυνατότητες. Μπορεί να συνεργαστεί με άλλους, με απεριόριστες δυνατότητες να μεταμορφωθεί. Ξεκινώντας από ένα απλό σημείο, ιστορίες, περιπέτειες και αρκετές εμπειρίες εξελίσσονται σε διαφορετικά εκπαιδευτικά μαθήματα. Το Little Dot, η κύρια γεωμετρική οντότητα, μεταμορφώνεται σε γραμμές, σχήματα, χρώματα. Μας μεταμορφώνει και μας οδηγεί σε κόσμους πραγματικούς και φανταστικούς, μαθαίνοντάς μας να μιλάμε αγγλικά και  μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο!

Μπορείτε να δείτε τις σημαντικότερες δραστηριότητες και τα αποτελέσματα του έργου στο link που ακολουθεί!

 

Καλοκαιρινή Γιορτή

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και εμείς την αποχαιρετίσαμε με μία μικρή γιορτή που τα είχε όλα. Έκθεση ζωγραφικής, κάρτα με ευχές για την γιορτή του πατέρα και τραγούδι γι αυτόν, ποιήματα, τραγούδια ,χορό, κεράσματα και πολύ συγκίνηση.!!!!!

KALOKAIRI 003                             KALOKAIRI 004 KALOKAIRI 006                             ΟΛΕΣ 006

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ