ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ- ΑΓΩΝΕΣ

Σήμερα  Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 είναι αφιερωμένη στα αγαπημένα μας ποδήλατα. Ξεκινάμε από το νηπιαγωγείο μας  για να πάμε στο Λιμναίο Οικισμό με τις κυρίες και τους γονείς  μας ποδηλατώντας! Ήρθαν να μας βοηθήσουν και οι αστυνομικοί της Τροχαίας.

P1030382P1030396

Φτάσαμε με ασφάλεια και αρχίζουμε τους αγώνες. Αγώνες ταχύτητας και ευελιξίας.

Μετά από τόση κούραση μας άνοιξε η όρεξη!!!

4P1030423

E-twinning πρόγραμμα 2021-2022

Το έργο “Οι Ευρωπαίοι επιστήμονες μας μαθαίνουν STEAM”  οργανώθηκε με αφορμή το εργαστήριο δεξιοτήτων STEAM για τη σχολική χρονιά 2021-22.#SkillsLabs. Στο έργο συμμετέχουν τα σχολεία: Νηπιαγωγείο Δισπηλιού, 15ο νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας, νηπιαγωγείο Συβότων, 2ο νηπιαγωγείο Γρεβενών,, νηπιαγωγείο Καραβόμυλου, 18ο νηπιαγωγείο Χανίων, 14ο νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας.

Το έργο αυτό αφορά την μελέτη διαφόρων Ευρωπαίων επιστημόνων που έμειναν γνωστοί στην ιστορία για τις εφευρέσεις τους. Στόχος είναι το κάθε συνεργαζόμενο σχολείο να διαλέξει έναν από τους πιο σπουδαίους Ευρωπαίους επιστήμονες και να ασχοληθεί μαζί τους κάνοντας πράξη την πρωτοπορία, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία αλλά και την εφευρετικότητα των μαθητών του. Κλικ για να δείτε τις δράσεις μας  Εδώ.

1

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μεγάλη η χαρά μας σήμερα που επισκέφθηκαν το νηπιαγωγείο μας  οι κ. Γιάννης Ιωάννου και Φώτης Παπαγεωργίου από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καστοριάς 620

Είδαμε τα αγωνιστικά ποδήλατά τους, τον εξοπλισμό τους, απάντησαν στις ερωτήσεις μας

και μας έδειξαν σε μια πολύ προσεγμένη παρουσίαση όλα όσα αφορούν το ποδήλατο στους αγώνες και  στη ζωή μας .

image

image 2

e twinning εθνικό έργο: «Οι ευρωπαίοι επιστήμονες μας μαθαίνουν STEAM». #SkillsLabs

Την Παρασκευή 3  Ιουνίου 2022 είχαμε την αποχαιρετιστήρια συνάντηση με τους  διαδικτυακούς μας φίλους. Αν και είχαμε  τεχνικά  προβλήματα  (ιντερνετ) κατορθώσαμε να συνδεθούμε με το κινητό, να τους δούμε , να τραγουδήσουμε μαζί τους το τραγούδι των εφευρετών, να παίξουμε  on line παιχνίδια και να τους ευχηθούμε  “Καλό καλοκαίρι”.

.jpg

Έτσι ολοκληρώθηκε το e twinning εθνικό έργο: «Οι ευρωπαίοι επιστήμονες μας μαθαίνουν STEAM». #SkillsLabs. Μπορείτε να δείτε δραστηριότητες που υλοποιήσαμε στο συνεργατικό padlet   που δημιουργήσαμε

https://padlet.com/nikisoti/hry9ynbz6kl7g7hm