Μαθήματα χρήσης μάσκας με τον Γκαρή

Ο Γκαρής ο Γκαγκαρίκος μας βοηθάει να μάθουμε να φοράμε σωστά την μάσκα!

Είναι μικρός και δεν ξέρει πολλά και τώρα με αυτό τον covid-19 στο σχολείο του πρέπει να φοράει μάσκα!!!

Μμμμμμ είναι πολύ μπερδεμένος για να δούμε πως την έβαλε??? Χαχαχαχαχα στα αυτιά πάνω στο κεφάλι…αχ βρε Γκαρή !! για να δούμε παιδιά την έβαλε σωστά; Ποιος θα τον βοηθήσει;;

Πάλι μπερδεύτηκες Γκαρή!!! Μα στα μάτια την έβαλες; πώς θα βλέπεις;;;

π

Για να δούμε τώρα ποιος θα σε βοηθήσει;

Κάθε φορά ο Γκαρής βάζει λάθος την μάσκα….. και δως του γέλια από τα παιδιά!!!! Έτσι με έναν παιγνιώδη και ευχάριστο τρόπο τα παιδιά μαθαίνουν τον σωστό τρόπο χρήσης της μάσκας!

Τα παιδιά παρακολούθησαν εκπαιδευτικό υλικό του ΕΟΔΥ και σχετικά βιντεάκια για τούς λόγους χρήσης της μάσκας, για τον σωστό τρόπο, για τα μέτρα που παίρνουμε με το συχνό πλύσιμο των χεριών, με το αντισηπτικό, με τα σακουλάκια καθαρών και χρησιμοποιημένων μασκών!

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια τα μικρά μας που ακολουθούν με τόση προσοχή τις οδηγίες!!! Είναι δύσκολο για τα παιδιά για εμας! Φροντίζω να αποφορτίζονται όποτε το έχουν ανάγκη!

Πολλές δραστηριότητες οργανώνω στην αυλή με σύμμαχο τον καλό καιρό! Γιατί οπως ο καθένας αντιλαμβάνεται δεν είναι δυνατόν 8 ώρες τα παιδιά του ολοήμερου τμήματος να είναι με την μάσκα! Ευκαιρία για πολλά ψυχοκινητικά παιχνίδια στην αυλή! Το παραμύθι στην αυλή κ.α.

Με πολλή υπομονή με δύναμη με καλή συνεργασία με τα παιδιά και τους γονείς θα τα καταφέρουμε και όλα καλά θα πάνε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *