ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ  –  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 (33120/ΓΔ4/28-2-2017 αρθ.4)

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, ταξιδιωτικά γραφεία και λοιποί δικαιούχοι, που κατέχουν άδεια λειτουργίας σε ισχύ, αποδέχονται και μπορούν να ανταποκριθούν απολύτως, στους απαράβατους όρους της παρούσης, να καταθέσουν στο Σχολείο, κλειστές , σφραγισμένες προσφορές , σε επίσημο έντυπο με όλα τα διακριτικά στοιχεία και αριθμούς της επιχείρησης ή του ιδιοκτήτη, όπως είναι καταγεγραμμένοι στα μητρώα του ΕΟΤ, ή του Υπουργείου Μεταφορών.  Η προσφορά θα συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά που παρακάτω αναφέρονται.

 Δικαιολογητικά: Οι προσφορές θα συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση,  ότι οι υποψήφιοι κατέχουν  δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ. Στην υπεύθυνη δήλωση των ταξιδιωτικών γραφείων θα δηλώνεται επιπλέον ότι κατέχουν και ειδικό σήμα  σε ισχύ.

 Αν υπάρχουν μεταφορικά  μέσα  μισθωμένα από άλλη επιχείρηση, θα  αναφερθούν με δήλωση από τον ανάδοχο τα πλήρη επίσημα  στοιχεία του εκμισθωτή, μέχρι την ημερομηνία  διεξαγωγής  της εκδρομής.

Υποβολή προσφορών: μέχρι  Ο9-12-2019, ώρα  09.00 π.μ., σύμφωνα με τους απαράβατους ρους που ακολουθούν. Oι σφραγισμένες σε φάκελο προσφορές με την ένδειξη «Διδακτική επίσκεψη στην Αθήνα » όταν παραληφθούν, θα πρωτοκολληθούν στην εξωτερική τους επιφάνεια και θα αναγραφεί  η ώρα παραλαβής. Το άνοιγμα των προσφορών, από την επιτροπή θα γίνει την 09-12-2019,  ώρα 10.30 π.μ, παρουσία  των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να παρίστανται.   Περισσότερα:  Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διδακτικη ημερήσια Αθήνα

Στοιχεία εκδρομής

 Χρόνος: ημερομηνία διεξαγωγής:  Τετάρτη  11/12/2019

 Αριθμός μαθητών: 136

 Αριθμός συνοδών Καθηγητών: 6

(Αν η δαπάνη για τους συνοδούς καθηγητές προσφερθεί δωρεάν, θα πρέπει να αναφέρεται ότι αυτή δε θα επιβαρύνει τους μαθητές).

Μέσα: Τρία (3) ιδιόκτητα τουριστικά λεωφορεία,  πολυτελή. Τα τουριστικά λεωφορεία, θα πρέπει να είναι διαθέσιμα για την εξυπηρέτηση των εκδρομέων. Να δηλωθεί ο αριθμός κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

 Άλλες υπηρεσίες: Συνιστάται ασφάλεια μαθητών (δε θεωρείται υποχρεωτική).

Προορισμός: Αθήνα

Ώρα αναχώρησης: 8.00 από το χώρο του σχολείου.

Ώρα επιστροφής: 16.00 στο χώρο του σχολείου.

Σχετικά με dzaxar

καθηγήτρια μαθηματικών


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις- Νέα. Ετικέτες: , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.