Η γιορτή του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για την 28η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή, αλλά και επιτυχία την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 στον Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” του Άργους.
Λίγα λόγια για το Έπος του ’40
Το “ΟΧΙ” είναι το μέγιστο κατόρθωματης ενότητας και αποφασιστικότητας των Ελλήνων. Είναι σταθμός με βαθύ νόημα γιατί θα συμβολίζει πάντα την πάλη του δίκαιου με το άδικο, την πάλη για την αρετή και τα ανθρώπικνα δικαιώματα. Η 28η Οκτωβρίου θα παραμείνει πάντοτε μια ζωντανή δύναμη κι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού έθνους.
Στην αρχή της εκδήλωσης μοιράστηκαν Αριστεία και Βραβεία σε μαθητές και μαθήτριες του ΜΣΑ.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΔιαβάστε περισσότεραΜη αποδοχή