Ανακοίνωση της βράβευσης του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για τις “Βάκχες”!!! 

Bakxes1

Ανακοίνωση της βράβευσης του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για τις Βάκχες!!! 

Ο Paul o Mahony, σκηνοθέτης του Theatre of Chaos και εμπνευστής του διαγωνισμού  ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού στις 31 Μαΐου 2023, στο επεισόδιο της σειράς Reading Greek Tragedy Online το οποίο ξεκίνησε στις 10:00 μ.μ. 
Bakxes2
Το επεισόδιο  μεταδόθηκε μέσω livestreaming, στο κανάλι YouTube της σειράς, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=GJTgU4wWalk 
Αναφέρθηκε στον διαγωνισμό “Playing Bacchae”, και  ανακοίνωσε τις νικήτριες ομάδες του διαγωνισμού. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε παρά μόνο να παρακολουθήσουμε. Επιπλέον, μας ενημέρωσαν πως δημοσιοποιήθηκαν οι νικήτριες ομάδες στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.  Εδώ είναι ο σύνδεσμος που μπορούμε να παραπέμπουμε  ως αποδεικτικό της βράβευσης του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας: Bacchae Greece Winners | Outofchaos 



Λήψη αρχείου

Ο Paul o Mahony, σκηνοθέτης του Theatre of Chaos και εμπνευστής του διαγωνισμού. Θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού σήμερα, στο επεισόδιο της σειράς Reading Greek Tragedy Online το οποίο θα ξεκινήσει στις 10:00 μ.μ. 

 

 

Σχετικά με dzaxar

καθηγήτρια μαθηματικών


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις- Νέα, Βραβεύσεις -Διακρίσεις, Συμμετοχές. Ετικέτες: , , , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.