ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Μυτιλήνη, 1/10/2018
Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ταχ. Δ/νση : Ερμού 1, Έναντι Δημ. Κήπου
81100 ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Πληροφορίες: Σκαλοχωρίτου Γεωργία
Τηλέφωνο & Fax :2251028704
e-mail : mail@lyk-peir-mytil.les.sch.gr
Ιστοσελίδα : http://lyk-peir-mytil.les.sch.gr/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Σε μια εποχή που το πνεύμα του υλισμού έχει διαποτίσει το πνεύμα και τη συνείδηση των πάντων είναι σημαντικό να υπάρχουν παιδιά που στον κύκλο των ενδιαφερόντων τους εμπίπτουν δραστηριότητες όπως συμμετοχή σε διαγωνισμούς (μαθηματικών φυσικής, φιλοσοφίας κ.αλ.) ή σε μαθητικά συνέδρια. Είναι, όμως, εξίσου σημαντικό η προσπάθεια αυτή να αναγνωρίζεται και να ενισχύεται.
Η Blue Star Ferries απεδείχθη ότι είναι η εταιρεία που διαθέτει κοινωνικό πρόσωπο, κοινωνική ευαισθησία, που ενισχύει τους νέους που προοδεύουν και διακρίνονται στο χώρο της τέχνης και της επιστήμης.
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου εκφράζουν τις θερμότατες ευχαριστίες τους στην εταιρεία Blue Star Ferries για την εκπτωτική προσφορά στα εισιτήρια μετακίνησης τριών μαθητών και ενός καθηγητή συνοδού του Πειραματικού ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στο μαθητικό συνέδριο με θέμα: «Οι τέχνες στο ελληνικό σχολείο: παρόν και μέλλον». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στη Φιλοσοφική Σχολή (Τμήμα θεατρικών και μουσικών σπουδών) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) στις 11,12 και 13 Οκτωβρίου 2018 και τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου.

 

Η Διευθύντρια                                                                                                       Ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

 

Σκαλοχωρίτου Γεωργία

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykpeirm/2018/10/01/%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση