Πρόγραμμα ΓΕΛ ΜελεσώνΛήψη αρχείου

Αναστολή λειτουργίας ΓΕΛ Μελεσών μέχρι και Παρασκευή 14/1Λήψη αρχείου

Αναστολή Λειτουργίας ΓΕΛ Μελεσών, Δευτέρα 10/1 και Τρίτη 11/1/2022Λήψη αρχείου

Covid-19, Πρωτόκολλο λειτουργίας των σχολείων από 10/1/2022Λήψη αρχείου

ΣτρατολογίαΛήψη αρχείου

Επταμελής Επιτροπές για τις Ειδικές Κατηγορίες ΜαθητώνΛήψη αρχείου

Διενέργεια προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για την εισαγωγή στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος, στις Στρατιωτικές Σχολές, στις Σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος, στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας και υγειονομικών εξετάσεων για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.Λήψη αρχείου

Νέα Πλατφόρμα δήλωσης αυτοδιαγνωστικού Τεστ

Από σήμερα, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, τίθεται σε λειτουργία για τα σχολεία η πλατφόρμα edupass.gov.gr. Στην πλατφόρμα ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr και η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΙΑ COVID-19.

Υπόχρεοι υποβολής δήλωσης συμμετοχής είναι: (α) οι μαθητές/τριες, (β) το εκπαιδευτικό προσωπικό και (γ) κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο που συμμετέχει με φυσική παρουσία σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία π.χ. γονείς-επισκέπτες.

Από σήμερα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ δηλώνετε την σχολική κάρτα στην νέα πλατφόρμα. Αν εσείς θέλετε να έρθετε στο σχολείο, εισέρχεστε στην πλατφόρμα και δηλώνετε την πρόθεση επίσκεψης στους χώρους του σχολείου, ζητώντας να αποστέλλεται στη θυρίδα της σχολικής μονάδας τους η κατάστασή σας.

Για όλους ισχύει το εξής: Α) Σε περίπτωση που έχουν εμβολιασθεί ή που έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου η δήλωση αυτή πρέπει να γίνει μία μόνο φορά και Β) σε περίπτωση υποβολής σε διαγνωστικό (rapid/PCR) ή αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test), όσες φορές απαιτείται από το εκάστοτε ισχύον πλαίσιο, π.χ. για τους μαθητές που δεν έχουν εμβολιασθεί/νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου η αντίστοιχη δήλωση στο edupass.gov.gr πρέπει να υποβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα βράδυ και κάθε Πέμπτη βράδυ.

Λειτουργία ΓΕΛ Μελεσών Πέμπτη 30/9, Παρασκευή 1/10

Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 30/9 και Παρασκευή 1/10 για λόγους ασφάλειας σύμφωνα με την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Ηρακλείου.

Καλή δύναμη σε όλες τις οικογένειες των μαθητών μας!

Ευχόμαστε σύντομα να βρεθούμε ξανά με ασφάλεια στις σχολικές μας τάξεις.Λήψη αρχείου

Λειτουργία σχολείου 28-29/9/2021

Το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου για λόγους ασφάλειας σύμφωνα με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου.

Η πρώτη εκτίμηση των κλιμακίων του δήμου για το σχολείο μας είναι ότι δεν υπέστη φθορές που να επηρεάζουν την στατικότητα και ασφάλειά του.

Η σκέψη των καθηγητών του συλλόγου μας βρίσκεται δίπλα στους μαθητές και τις δοκιμαζόμενες οικογένειές τους.

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωσηΛήψη αρχείου

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων