Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για τα πανεπιστήμια καθώς και οι συντελεστές ΕΒΕ ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών. Για να δείτε το σχετικό έγγραφο πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο. Συντελεστές Ε.Β.Ε.

ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας  εορτασμός για την Επέτειο του Πολυτεχνείου. Την σχολική γιορτή επιμελήθηκε ο κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος και κατά τη διάρκεια της παρακολουθήσαμε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με το χρονικό των ημερών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και συνεντεύξεις ατόμων που συμμετείχαν στα γεγονότα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Την Τρίτη 8/11/2022 πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο στους μαθητές μας με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Εισηγητής ήταν ο καθηγητής πληροφορικής του σχολείου μας κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος ο οποίος ενημέρωσε τους μαθητές μας για διάφορα θέματα σε σχέση με την ασφαλή πλοήγηση τους στο διαδίκτυο. Το ενδιαφέρον των μαθητών ήταν μεγάλο και οι ερωτήσεις τους πολλές  …

Συνέχεια του άρθρου ‘ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ’ »

ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 γιορτάστηκε στο σχολείο μας η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε από την κυρία Λυκουροπούλου Μαρούσα και στην οποία συμμετείχαν πολλοί μαθητές.  Κατά την εκδήλωση, μετά από ανάγνωση της σχετικής πράξης του συλλόγου διδασκόντων, έγινε απονομή των Αριστείων και Βραβείων στους μαθητές μας και ορίστηκαν η …

Συνέχεια του άρθρου ‘ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ’ »

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 το σχολείο μας πραγματοποίησε περίπατο στο Κάστρο Χώρας Νάξου και στην Καθολική Μητρόπολη Νάξου όπου οι μαθητές μας ενημερώθηκαν από τον Εφημέριο του ναού πατέρα Γεώργιο Παλαμάρη για την ιστορία του ναού.