Θέματα εκπαίδευσης, δημοκρατίας στο σχολείο και αγωγής υγείας

Ιστολόγιo για θέματα εκπαίδευσης, δημοκρατίας στο σχολείο και αγωγής υγείας

Διημερίδα: Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη

Φεβ 201228

Διημερίδα με θέμα “Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη” θα πραγματοποιηθεί στις 3 & 4 Μαρτίου 2012, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114, Περιστέρι).

 Η διημερίδα έχει ως στόχο να δοθεί η ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς τόσο να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε συναδέλφους, όσο και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι νέες τεχνολογίες ανταλλάσοντας ιδέες και καλές πρακτικές. Παράλληλα, σκοπός των εργασιών της διημερίδας είναι να αναδειχθεί το τοπίο μέσα στο οποίο μπορούν να λειτουργήσουν τα σχολεία της χώρας μας, ενσωματώνοντας δημιουργικά τις νέες τεχνολογίες στη διδακτική τους καθημερινότητα ώστε να καταστήσουν το μάθημα πιο ελκυστικό και να καλλιεργήσουν την ενεργό συμμετοχή των μαθητών τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.

 Στην ιστοσελίδα http://www.avgoulea.gr/htm/index.aspx?pageid=2020 μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής για την εκδήλωση, της οποίας η παρακολούθηση είναι ανοικτή χωρίς κόστος σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Ο καιρός στην Κατερίνη

Hits

Δημήτρης Κυριακού

Διευθυντής Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

ΜΔΕ στις Επιστήμες της Αγωγής

Email: kyriakou@sch.gr

Στο twitter: http://twitter.com/#!/dimkyriakou



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων