Θέματα εκπαίδευσης, δημοκρατίας στο σχολείο και αγωγής υγείας

Ιστολόγιo για θέματα εκπαίδευσης, δημοκρατίας στο σχολείο και αγωγής υγείας

ΤΟ ΚΘΒΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙDS

Νοέ 201130

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS, που διοργανώνεται από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας & Θράκης σε συνεργασία με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσ/νίκης.

Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θα παρουσιάσει ένα θεατρικό δρώμενο σε δύο σημεία της πόλης (Τσιμισκή –πλατεία Αριστοτέλους & Εγνατίας– πλατεία Αριστοτέλους), την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 στις 2.00 μ.μ., στο οποίο θα συμμετάσχουν ηθοποιοί του ΚΘΒΕ και μαθητές της Δραματικής Σχολής. Παράλληλα με το δρώμενο, θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό από εθελοντές.

Η εκστρατεία ενημέρωσης, η οποία γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS (1η Δεκεμβρίου 2011), περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων στην Θεσσαλονίκη, στις έδρες των 36 Κέντρων Υγείας της 4ης ΥΠΕ. και στις πρωτεύουσες των νομών της Κεντρικής, της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Στόχος της προσπάθειας, που έχει ως κεντρικό μήνυμα τη φράση «Αλυσίδα Ζωής- Δώστε τα χέρια», είναι να σχηματιστεί νοερά μια αλυσίδα η οποία θα περικλύσει και θα συμπεριλάβει τα όρια ευθύνης της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας από την Θεσσαλονίκη έως τον Έβρο καταδεικνύοντας την ευαισθησία των πολιτών στην οροθετικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Ο καιρός στην Κατερίνη

Hits

Δημήτρης Κυριακού

Διευθυντής Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

ΜΔΕ στις Επιστήμες της Αγωγής

Email: kyriakou@sch.gr

Στο twitter: http://twitter.com/#!/dimkyriakouTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων