Θέματα εκπαίδευσης, δημοκρατίας στο σχολείο και αγωγής υγείας

Ιστολόγιo για θέματα εκπαίδευσης, δημοκρατίας στο σχολείο και αγωγής υγείας

Επιμορφωτικός Κύκλος για τις συνέπειες από την κατάχρηση του αλκοόλ, για την ασθένεια του αλκοολισμού και την συνεξάρτηση

Μαΐ 201116

Η Μ.Κ.Ο. «ΝΗΦΑΛΙΟΙ – στην υγειά μας» διοργανώνει  Επιμορφωτικό Κύκλο  για τις συνέπειες από την κατάχρηση του αλκοόλ, για την ασθένεια του αλκοολισμού και την συνεξάρτηση.

Με τον Κύκλο αυτόν, απευθυνεται στους ειδικούς του χώρου, σε φοιτητές, σε όσους τους ενδιαφέρει το θέμα και φυσικά στους φίλους των «Νηφάλιων».

Αυτός ο Επιμορφωτικός Κύκλος πραγματοποιείται για 2η φορά στη Θεσσαλονίκη, υπό την Αιγίδα του Δήμου και την υποστήριξη των χορηγών.

Τα σεμινάρια του κύκλου ευαισθητοποίησης και κατάρτισης θα πραγματοποιηθούν στις 21-22 και 28-29 Μαΐου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, Βασ. Γεωργίου 1 (Νέο Δημαρχείο). Όλες οι παρουσιάσεις και τα εργαστήρια διεξάγονται αφιλοκερδώς από έγκριτους, ειδικούς επιστήμονες του τόπου μας και επομένως η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ στους παριστάμενους θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το Σάββατο 28 Μαίου από 16:15 έως 19:00 θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήρι με εισηγητή τον κ. Koldobika Vio, που θα αφορά κυρίως εκπαιδευτικούς και δεν θα υπερβαίνει τα 30 άτομα.

Προυπόθεση συμμετοχής η παρακολούθηση του επιμορφωτικού κύκλου.

Η πρόθεση συμμετοχής στο εν λόγω εργαστήρι θα πρέπει να δηλωθεί άμεσα και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε:nifalioi@otenet.gr ή στο τηλέφωνο: 210 6852680.

 Αναλυτικές πληροφορίες στα έγγραφα:

aitisi_symmetoxis

programma

Αφήστε μια απάντηση

Ο καιρός στην Κατερίνη

Hits

Δημήτρης Κυριακού

Διευθυντής Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

ΜΔΕ στις Επιστήμες της Αγωγής

Email: kyriakou@sch.gr

Στο twitter: http://twitter.com/#!/dimkyriakouTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων