Θέματα εκπαίδευσης, δημοκρατίας στο σχολείο και αγωγής υγείας

Ιστολόγιo για θέματα εκπαίδευσης, δημοκρατίας στο σχολείο και αγωγής υγείας

Υλικό από εκπαιδεύσεις Office και OneNote και πώς να σχεδιάσετε και να χρησιμοποιήσετε μια παρουσίαση PowerPoint με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Δεκ 201021

Το PowerPoint είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας παρουσιάσεων που προσφέρει πάμπολλες δυνατότητες.

Ωστόσο, μία παρουσίαση δεν είναι ποτέ καλύτερη από το άτομο που τη σχεδίασε. Και οι περισσότεροι έχουν δει αρκετά αξιομνημόνευτα παραδείγματα του πώς ΔΕΝ πρέπει να είναι μια παρουσίαση.
 
Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε μία παρουσίαση που να έχει αποτέλεσμα, δηλαδή που να βοηθά αυτούς που τη βλέπουν να μάθουν πραγματικά κάτι.
 
Υπάρχουν κάποιοι απλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε. Αυτοί οι κανόνες βασίζονται στα Στυλ Μάθησης.
 
Συνημμένα, θα βρείτε τις βασικές αρχές του Μοντέλου των Στυλ Μάθησης που ανέπτυξαν δύο Αμερικανοί ερευνητές, η Δρ. Rita Dunn και ο Δρ. Kenneth Dunn. Στη συνέχεια ακολουθούν οι βασικοί κανόνες για το σχεδιασμό μιας επιτυχημένης παρουσίασης στο PowerPoint.

Όλο το υλικό των εκπαιδεύσεων Office και OneNote που πραγματοποιήθηκαν στις 9 και 13 Δεκεμβρίου 2010, αλλά και επιπλέον υλικό στην Κοινότητα του Διαγωνισμού Πρωτοπόρων Δασκάλων βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://www.partnersinlearningnetwork.com/PILCommunity/Greece/Pages/default.aspx  έτσι ώστε να είναι εφικτό να τα κατεβάσετε.  Παρακαλούμε σημειώστε ότι χρειάζεστε liveID για την εγγραφή σας. ( μπείτε στην ιστοσελίδα www.partnersinlearningnetwork.com επιλέξετε Join Νow στα δεξιά της σελίδας και ακολουθήστε τις οδηγίες) .  Αφού κάνετε εγγραφή το υλικό βρίσκεται εδώ.

Πηγή: http://www.sch.gr/96-announces/1723-office-onenote-powerpoint

Αφήστε μια απάντηση

Ο καιρός στην Κατερίνη

Hits

Δημήτρης Κυριακού

Διευθυντής Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

ΜΔΕ στις Επιστήμες της Αγωγής

Email: kyriakou@sch.gr

Στο twitter: http://twitter.com/#!/dimkyriakouTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων