Θέματα εκπαίδευσης, δημοκρατίας στο σχολείο και αγωγής υγείας

Ιστολόγιo για θέματα εκπαίδευσης, δημοκρατίας στο σχολείο και αγωγής υγείας

Ημερίδα με θέμα: «Ο Συνήγορος του Παιδιού συζητά με τους μαθητές για την ενδοσχολική βία»

Νοέ 20106

Ο Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας, σε συνεργασία με το Συνήγορο του Παιδιού κ. Γεώργιο Μόσχο, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Ο Συνήγορος του Παιδιού συζητά με τους μαθητές για την ενδοσχολική βία». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010, στις 6.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (ισόγειο).

Η ημερίδα περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση του θεατρικού δρώμενου της ομάδας αγωγής υγείας του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης με θέμα «Πλευρές της ενδοσχολικής βίας», που δημιουργήθηκε κατά το σχολικό έτος 2010-11 στο πλαίσιο του προγράμματος αγωγής υγείας με θέμα «Βία, τιμωρία, κοινωνικός ρατσισμός, δικαιώματα και υποχρεώσεις» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Άννα Περσίδου.
  • Συζήτηση του Συνηγόρου του Παιδιού με τους μαθητές για την ενδοσχολική βία, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος.

Στόχος της συνάντησης είναι να ενημερωθεί ο Συνήγορος του Παιδιού από τους ίδιους τους μαθητές/τριες  σχετικά με το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας, να συζητήσει μαζί τους και να ακούσει τις απόψεις τους για το πώς οι ίδιοι οι μαθητές/τριες βιώνουν το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας.

AFISA_FINAL_

prosklisi_imerida

Αφήστε μια απάντηση

Ο καιρός στην Κατερίνη

Hits

Δημήτρης Κυριακού

Διευθυντής Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

ΜΔΕ στις Επιστήμες της Αγωγής

Email: kyriakou@sch.gr

Στο twitter: http://twitter.com/#!/dimkyriakou



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων