Θρησκευτικά …εν δράσει!!!

Kασσιανή Πουλιάνου – 2ο Γυμνάσιο Καλλιθέας

Αρχεία για Μάρτιος, 2023

Εκπ/κή επίσκεψη στον ποταμό Ιλισό

Μαρ 202331

Εκπαιδευτική επίσκεψη σε συνδυασμό με περίπατο σήμερα στον “ποταμό” Ιλισό.Παρατηρήσαμε με τα παιδιά από την περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου,την κοίτη του ποταμού, καθώς και τα δένδρα και τους θάμνους που βρίσκονται στις όχθες του.Η δημοσιογραφική ομάδα ανέλαβε να γράψει σχετικά ένα άρθρο στο blog :Μικροί δημοσιογράφοι…εν δράσει ,ένα άρθρο με τις παρατηρήσεις μας αλλά και […]

Βράβευση μαθητών

Μαρ 202324

Σήμερα έγινε η απονομή των βραβείων στους μαθητές μας που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό έκθεσης με θέμα την καθαριότητα του σχολείου μας,από τις φιλολόγους του σχλείου κ. Χρηστέα και κ. Μπενέτου.Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.       

Η γιορτή της 25ης Μαρτίου στο σχολείο μας

Μαρ 202324

Πολύ όμορφη και συγκινητική η σημερινή μας γιορτή. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές κ.Χριστοδούλου και κ Σολούκο καθώς και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!!! Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!!!        

Επίσκεψη συγγραφέα στο σχολείο μας

Μαρ 202321

Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας τη συγγραφέα και για πολλά χρόνια μουσικό του σχολείου μας, κ. Στέλλα Φραντζή.Η κ. Φραντζή με αφορμή τα βιβλία της “Το ημερολόγιο’ και “Γιασεμή”μίλησε στα παιδιά της Γ΄Γυμνασίου για την Μικρασιατική καταστροφή και τα γεγονότα που ακολούθησαν.Στη συνέχεια η δημοσιογραφική ομάδα του σχολείου […]

Εκπ/κή επίσκεψη στο Ocean Lab

Μαρ 20231

Οι μαθητές της Β΄τάξης πρώτα και της Α΄τάξης στη συνέχεια επισκέπτονται  στο Ocean Lab, τον εκπαιδευτικό διαδραστικό χώρο του Safe Water Sports! Ο σκοπός: παίζοντας να μάθουν τους κανόνες ασφαλείας στο νερό.      

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων