Θρησκευτικά …εν δράσει!!!

Kασσιανή Πουλιάνου – 2ο Γυμνάσιο Καλλιθέας

Αρχεία για Οκτώβριος, 2016

Από τη σημερινή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940!!!!

Οκτ 201627

  Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας που συμμετείχαν και στους αγαπημένους συναδέλφους που οργάνωσαν την όμορφη γιορτή μας:την κ. Μπενέτου,τον κ. Σολούκο,την κ. Μπαλοδήμου!!!!Χρόνια πολλά και του χρόνου!!!!

Επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο!!!!

Οκτ 201621

Η Α’ τάξη του σχολείου μας επισκέφθηκε σήμερα το εθνικό αρχαιολογικό μουσείο .Τα παιδιά περιηγήθηκαν τα εκθέματα του Κυκλαδικού Μυκηναικού και Μινωικού πολιτισμού καθώς και την αίθουσα για το ακρωτήρι της Θήρας στα πλαίσια του μαθήματος της Ιστορίας.         

Εργασία στην ενότητα 5. 0 Ευαγγελισμός

Οκτ 201619

Από τη μαθήτρια του Β1 Λίζα Λ.

Εκπρόσωπος του ΚΕΣΥΠ Καλλιθέας στο σχολείο μας!!!

Οκτ 201617

  Στα πλαίσια της ενημέρωσης των μαθητών του σχολείου μας για το ρόλο του Κέντρου  Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού καθώς και την ενημέρωση για τις δράσεις του, επισκέφθηκε το σχολείο μας η υπεύθυνη του κέντρου κ. Κορδονούρη Αικ. Συνομίλησε με τους μαθητές της Γ΄γυμνασίου, σε κάθε τμήμα ξεχωριστά για τον  ρόλο των ΚΕΣΥΠ που  είναι: η παροχή […]

Από τη σημερινή μέρα σχολ. αθλητισμού στον άγιο Κοσμά!!!

Οκτ 201613

 

Πρώτος περίπατος της χρονιάς!!!!!

Οκτ 20166

Από το σημερινό περίπατο στο ποτάμι!!!

Εργασία στην ενότητα 2.Ο Ισραηλιτικός κόσμος (τάξη Β)

Οκτ 20163

Ομαδική εργασία για τις θρησκευτικές ομάδες του Ισραήλ από τους μαθητές τουΒ1  (Νικολέτα Μ.,Ανατολή Κ.,Μαρκέλλα Κ.,Λίζα Λ.,Μαρία Β.,Σωτήρη Β.)

4.Η Καινή Διαθήκη (Β)

Οκτ 20163

Πατήστε εδώ για να δείτε τα βασικά σημεία του μαθήματος:http://alliotikathriskeytika.blogspot.gr/2012/11/4_30.html Εργασία :Γράψε στο τετράδιο σου ποια βιβλία της Καινής Διαθήκης δηλώνουν οι συντομογραφίες: Λκ Ρωμ. Πραξ. Απ. Δείτε το βίντεο για την επεξεργασία του παπύρου:

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων