Μικρός οδηγός για εκπαιδευτικούς ΠΕ86 2019-2020

Μικρός οδηγός για εκπαιδευτικούς για Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο ΕΠΑΛ με βασικούς νόμους για την σχολική χρονιά 2019-2020,

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Εύχομαι να έχουμε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!
Αυτή τη χρονιά ελπίζω να συνεργαστούμε στενά σχετικά όχι μόνο με τα προβλήματα που ανακύπτουν από τις ανάγκες της διδασκαλίας και από την κατάσταση των εργαστηρίων των σχολείων μας, αλλά και για την ανάδειξη προβληματισμών και προτάσεων για θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και εκπαιδευτικών δράσεων.
Σε ένα πλαίσιο συνεργασίας των εκπαιδευτικών ενθαρρύνεται η γνωστοποίηση διδακτικών προτάσεων και δράσεων της καθεμιάς και του καθενός μας με όποια μορφή αποφασίσουμε ως καταλληλότερη κατά περίπτωση (σεμινάριο σε σχολείο, διαδικτυακή σύνδεση, ανάρτηση σε ιστοσελίδες, δημοσίευση σε παιδαγωγικό περιοδικό κ.ά.).Οι διαθεματικές διδακτικές προσεγγίσεις και η διασύνδεση πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων σχολείων είναι επίσης πεδία, στα οποία οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής μπορούν να αναπτύξουν πρωτότυπες δράσεις.
Στις συναντήσεις μας στα σχολεία θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε εκτενώς τέτοιες προτάσεις. Ενδιάμεσα μπορούμε να είμαστε σε επικοινωνία τηλεφωνικώς ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Για ενημέρωσή σας, υπενθυμίζω τα παρακάτω σημαντικά έγγραφα που σχετίζονται με τη διδασκαλία των μαθημάτων πληροφορικής.

Για να κατεβάσετε το αρχείο πατήστε μικρός οδηγός ΠΕ86 2019-2020

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση