Το 2ο Ευρωπαϊκό Βραβείο για Ποιοτικό Online Περιεχόμενο για Παιδιά προκηρύχθηκε για το σχολικό έτος 2013-14.

Eνημέρωση Nέα

Το  Ευρωπαϊκό Βραβείο για Ποιοτικό Online Περιεχόμενο για Παιδιά αποτελεί συνέχεια του πρώτου επιτυχημένου διαγωνισμού, που είχε διοργανωθεί σε πιλοτικό επίπεδο το 2010-2011, με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης INSAFE και του προγράμματος Safer Internet της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο διαγωνισμός έχει ως στόχο την ανάδειξη υπάρχοντος και νέου ποιοτικού περιεχόμενου για παιδιά 4-12 ετών (συμμετοχές ενηλίκων) αλλά και ποιοτικού περιεχόμενο για νέους έως 18 ετών (συμμετοχές νέων) και ενθαρρύνει την παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου που θα προσφέρει στους νέους διαδικτυακές ευκαιρίες μάθησης, παιχνιδιού, ανακαλύψεων και εφευρέσεων.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται στα περισσότερα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης την Νορβηγία, την Ισλανδία και τη Ρωσία. Τα βραβεία για το ποιοτικό προς τους νέους και τα παιδιά περιεχόμενο θα απονεμηθούν σε τέσσερις κατηγορίες, τόσο σε εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Αναλυτικές πληροφορίες για το διαγωνισμό και τα κριτήρια συμμετοχή σας μπορείτε να βρείτε στη διαδικτυακή θέση  http://www.bestcontentaward.eu/home

πηγή: http://saferinternet.gr/   13.6.2013