συμπεριφορές και προκαταλήψεις απέναντι στους γραπτούς και άγραφους κανόνες (πρακτικά ημερίδας)

Προσωπικές Εργασίες

Ο παρών τόμος περιλαμβάνει τα πρακτικά των εργασιών της ημερίδας με τίτλο: «Συμπεριφορές και προκαταλήψεις απέναντι στους γραπτούς και στους άγραφους κανόνες της Οικογένειας, του Σχολείου και της Κοινωνίας» , η οποία πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2006.

Η εκδήλωση αυτή οργανώθηκε στο πλαίσιο των προγραμμάτων αγωγής υγείας. Συμμετείχαν οι 15 μαθητικές ομάδες με τους αντίστοιχους εκπαιδευτικούς στο ρόλο του υπεύθυνου της ομάδας:

Συμμετείχαν επίσης με εισηγήσεις τους τα μέλη του Κέντρου Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Νομού Πέλλας και μέλη των Σχολών Γονέων Νομών Πέλλας και Ημαθίας, της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Στόχος της ημερίδας ήταν να παρουσιαστεί το προϊόν της ερευνητικής διαδικασίας των μαθητικών ομάδων των δύο προγραμμάτων, της ερευνητικής ομάδας του Κέντρου Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Νομού Πέλλας και να κατατεθούν σκέψεις από την εμπλοκή των εκπαιδευτριών και υπευθύνων σχετικά με τη λειτουργία των σχολών γονέων.

εκδότης: Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας – Τομέας Αγωγής Υγείας
επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κιουρτσής.
Το κείμενο είναι διαθέσιμο στο έγγραφο:   symperifores kai prokatalipseis apenanti stous kanones

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *