11/11/2008 12:40ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

Αυτό που έπαθαν οι εκπαιδευτικοί που εργάστηκαν ως επιμορφωτές ,εκτός σχολικού ωραρίου, αν συνέβαινε σ άλλη ευρωπαϊκή χώρα , σίγουρα εκτός από το θόρυβο που θα προκαλούνταν , κάποιοι θα την «πλήρωναν».

Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν την έχει πληρώσει κανένας παρά μόνο οι εκπαιδευτικοί που ολοκλήρωσαν το έργο για το οποίο τους ανέθεσε το υπ. Παιδείας , αλλά χρήματα δεν είδαν ακόμη διότι όπως τους είπαν εάν σας πληρώσουμε θα είμαστε παράνομοι.Διαβάστε παρακάτω την επιστολή που μας έστειλαν εκπαιδευτικοί:Αγαπητό esosΠολλοί Εκπαιδευτικοί στα πλαίσια του προγράμματος της κοινωνίας της πληροφορίας και άλλων προγραμμάτων(Ε2 ΣΤΑ ΤΕΕ) έχουμε εργαστεί ως επιμορφωτές εκτός σχολικού ωραρίου.Εκ των υστέρων μας πληροφορούν από το ΥΠ.Ε.Π.Θ. ΌΤΙ η πληρωμή γι αυτές τις ώρες δεν μπορεί να γίνει -είναι παράνομη- ¨ ΌΤΙ εκκρεμεί νομοθετική ρύθμιση και επειδή ούτε στη Ουγκάντα δεν συμβαίνει να εμπαίζονται τόσοι άνθρωποι με αισχρό τρόπο.Aπάντηση του esos

Το esos.gr ήδη έχει θέσει το θέμα στο υπ. Παιδείας και μόλις λάβει την απάντηση θα τη δημοσιεύσει.Πηγή:esos.grΘα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση