Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο Πειραιά

Απονομή Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας για το eTwinning έργο «Univers BD : Les Omniscients de l’à-venir»

Συγγραφέας: ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ στις 10/09/2023

National Quality Label 2962045 Omniscients

 

Το Ζάννειο Πρότυπο Γυμνάσιο βραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το ευρωπαϊκό έργο Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης eTwinning «Univers BD : Les Omniscients de l’à-venir» που υλοποίησε κατά το προηγούμενο σχολικό έτος 2022-23 το τμήμα Γ2 στο μάθημα των Γαλλικών, και διαθεματικά στο μάθημα των Εικαστικών και των Θρησκευτικών. Πρόκειται για ένα έργο δημιουργικής ανάγνωσης και γραφής που έχει ιδρύσει το σχολείο μας σε συνεργασία με 8 άλλα σχολεία από το Βέλγιο, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Ρουμανία.

 

Η αξιολόγηση του έργου από την ΕΥΥ :

 

 

National Quality Label 2962553OmniscientsVAVASSI«Υλοποιήσατε ένα εξαιρετικό έργο για να ωθήσετε τους μαθητές να προβληματιστούν γύρω από την έννοια του υπερήρωα/ηρωιδας στην εποχή μας, αλλά κυρίως να συνειδητοποιήσουν την αναγκαιότητα της ανάληψης δράσεων με σκοπό τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς για τις μελλοντικές γενιές. Θετικά στοιχεία: πρωτότυπη θεματολογία, ωραίος σχεδιασμός και οργάνωση του Twinspace, ποικίλες δράσεις και αξιοποίηση εργαλείων web2.0, διάχυση, αξιοποίηση του forum.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο δημιουργικό σας έργο. Με εκτίμηση ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning. 5 Σεπτεμβρίου 2023»

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τα μέλη της παιδαγωγικής μας ομάδας,  κες Αναστασία Βαβάση (Θρησκευτικά), Ελένη Σταυροπούλου (Γαλλικά), Ευσταθία Αγγελή (Εικαστικά) !

Περισσότερα για το έργο στο σύνδεσμο https://blogs.sch.gr/gymzanne/2022/09/07/quot-les-omniscients-de-l-a-venir-quot-quot-oi-pantognostes-toy-mellontos-quot/

omniscients label qualite eleves profs edited

1η/12/23, απονομή Εθνικής Ετικέτας ποιότητας στους μαθητές που φέτος είναι πια στο Ζάννειο Πρότυπο Λύκειο (τμήμα Α3)