Μια δράση για τη Λογοτεχνία !

Την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, οι τελειόφοιτοι μαθητές της Γ´ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής και η διδάσκουσά τους, Ιατρού Αικατερίνη, υποδέχτηκαν τον Σπύρο Κιοσσέ, συγγραφέα και καθηγητή θεωρίας της Λογοτεχνίας και δημιουργικής γραφής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στα πλαίσια δράσης στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Αφορμή στάθηκε η κυκλοφορία του τελευταίου λογοτεχνικού έργου…Συνέχεια ανάγνωσης Μια δράση για τη Λογοτεχνία !

Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων «Φυσικές Καταστροφές και Εκπαίδευση»

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων «Φυσικές Καταστροφές και Εκπαίδευση» μία ομάδα μαθητών, με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές στον Έβρο αλλά και τις πλημμύρες στη Θεσσαλία εργάστηκε, ευαισθητοποιήθηκε, ενημερώθηκε και παρήγαγε έργο. Οι μαθητές δούλεψαν σε ομάδες και δημιούργησαν ένα online flip book που περιλαμβάνει: Συνεντεύξεις από την Πυροσβεστική, την Πολιτική Προστασία και απλούς πολίτες…Συνέχεια ανάγνωσης Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων «Φυσικές Καταστροφές και Εκπαίδευση»

MOYSIKO LOGO

Η διαδικασία εγγραφής στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής

Η διαδικασία εγγραφής στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής – Απο 13/5 οι αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις Κατεβάστε ΕΔΩ την αίτηση Σας ενημερώνουμε ότι στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν στις εξετάσεις επιλογής. Για την εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής για το σχολικό έτος 2024-2025…Συνέχεια ανάγνωσης Η διαδικασία εγγραφής στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση