Αρχική » Εκπαιδευτικές δράσεις » Επίσκεψη μαθητών του Γυμνασίου Κάτω Μηλιάς στο σύγχρονο εκκολαπτήριο «Κοτόπουλα Εξοχής Αμβροσιάδη ΑΒΕΕ»

European Radio Logo

Επίσκεψη μαθητών του Γυμνασίου Κάτω Μηλιάς στο σύγχρονο εκκολαπτήριο «Κοτόπουλα Εξοχής Αμβροσιάδη ΑΒΕΕ»

Επίσκεψη μαθητών του Γυμνασίου Κάτω Μηλιάς στο σύγχρονο εκκολαπτήριο «Κοτόπουλα Εξοχής Αμβροσιάδη ΑΒΕΕ»

Στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας οι μαθητές του Β2 τμήματος του Γυμνασίου Κάτω Μηλιάς πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο σύγχρονο εκκολαπτήριο της εταιρίας Κοτόπουλα Εξοχής Αμβροσιάδη ΑΒΕΕ, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές  τους , τον  κ. Τσαρσιταλίδη Ν. και την κ. Σουλτανίδου Α.   Οι μαθητές ενημερώθηκαν και ξεναγήθηκαν  από τον διευθυντή τον κ. Καλαμάτα και από τον υπεύθυνο του χώρου τον κ. Φαχουρίδη για  τη λειτουργία του εκκολαπτηρίου και  την παραγωγική διαδικασία. Το συγκεκριμένο εκκολαπτήριο , όπως είπαν στους μαθητές , ξεκίνησε να λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2012 . Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του έχουν ως αποτέλεσμα την εκκόλαψη με δεδομένα προσαρμοσμένα στο ελληνικό περιβάλλον , έτσι ώστε οι νεοσσοί να εμφανίζουν καλύτερη προσαρμοστικότητα και μεγιστοποίηση των αποδόσεων τους με φυσικό τρόπο .Η  αποτελεσματικότητα παραγωγής ανέρχεται σε  350.000 νεοσσούς την εβδομάδα.  Το Εκκολαπτήριο Αμβροσιάδη έχει διακριθεί ως το καλύτερο στην Ελλάδα και ένα από τα 10 πιο σύγχρονα στον κόσμο και  πληροί  όλες τις προδιαγραφές που έχει να κάνει με την υγιεινή, τον τρόπο παραγωγής αλλά και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Όλοι οι μαθητές ενθουσιάστηκαν  από αυτήν την επίσκεψη και ήταν τυχεροί , καθώς ήταν ημέρα εκκόλαψης και είδαν όλη την διαδικασία παραγωγής των νεοσσών.

2

1

 

Translate

Σκακιστική άσκηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς