Αναστολή λειτουργίας τμημάτων σχολείου.

Λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων, αναστέλλεται η δια ζώσης διδασκαλία στην α’ γυμνασίου έως και την Παρασκευή 4-2-2022.

Επίσης, από την Παρασκευή 4-2-2022 έως και την Τρίτη 8-2-2021, σε αναστολή λειτουργίας τίθεται και το τμήμα της Β2 λυκείου.

Τα μαθήματα στις παραπάνω τάξεις θα γίνονται διαδικτυακά. Η συμμετοχή των μαθητών/-τριών είναι υποχρεωτική, όπως και στη δια ζώσης διδασκαλία.

Η απόφαση αναστολής λειτουργίας των τμημάτων θα εξεταστεί εκ νέου με τη λήξη της αναστολής τους, εξετάζοντας και αξιολογώντας τα έως τότε δεδομένα των θετικών κρουσμάτων.

Το ωράριο λειτουργίας είναι αυτό που ισχύει μέχρι τώρα και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων, που ισχύει έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-2-2022 βρίσκεται ΕΔΩ.

Το ΝΕΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ πρόγραμμα, που θα ισχύσει από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 7-2-2022 βρίσκεται ΕΔΩ (όπου και οι υπερσύνδεσμοι webex όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου μας).

Για την είσοδο στην ψηφιακή τάξη των καθηγητών, οι μαθητές/-τριες θα πατάνε πάνω στο αντίστοιχο όνομα του εκπαιδευτικού και θα συνδέονται απευθείας με την ψηφιακή τάξη. Οι μαθητές καλούνται να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους σε όλες τις ψηφιακές τάξεις της α΄ γυμνασίου.

Για την είσοδο στην ψηφιακή τάξη, οι μαθητές/-τριες θα πρέπει να δηλώνουν τα πραγματικό τους επώνυμο και όνομα. ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ, ώστε να μπορεί να γίνεται γρήγορα η ταυτοποίησή τους.

Ακολουθούν οι σχετικές Αποφάσεις του Δ/ντή της Δ.Δ.Ε. Κέρκυρας



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

 

 

Κατηγορίες: A Γυμνασίου, Ανακοινώσεις, Β Γυμνασίου, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Μαθητές, Τάξεις, Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.