ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ A.E.F. για επιτυχόντες πανελλαδικών εξετάσεων

Το Γυμνάσιο με Λ.Τ. Κασσιόπης, μετά από πολλές προσπάθειες της Διεύθυνσής του, έχει την τιμή να μετέχει σε πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών, που υποστηρίζεται από τον οργανισμό A.E.F., με έδρα την Αγγλία, ο οποίος παρέχει υποτροφίες για σπουδές σε μαθητές και μαθήτριες από πολλές χώρες του κόσμου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου με Λ.Τ. Κασσιόπης έχουν, πλέον, τη δυνατότητα χορήγησης υποτροφιών για σπουδές στην ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, που καθορίζονται από τον οργανισμό A.E.F., είναι καθαρά οικονομικά, κοινωνικά και ακαδημαϊκά, ενώ η τελική επιλογή των υποψηφίων γίνεται σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια που θέτει ο οργανισμός A.E.F. κατά την απόλυτη κρίση του και τη διακριτική του ευχέρεια.

Μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τη σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση του σχολείου, η οποία θα τα προωθήσει στον Οργανισμό για τα περαιτέρω.

Για το σχολικό έτος 2021-2022, οι σχετικές αιτήσεις, μαζί με τον πλήρη φάκελο των ζητούμενων στοιχείων, θα κατατεθούν στο Γυμνάσιο Κασσιόπης, από Τετάρτη 1-9-2021 έως και Δευτέρα 20-9-2021, ώρα 13.30.

Κατεβάστε και συμπληρώστε τη σχετική αίτηση:



Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Μαθητές, Πανελλήνιες 2020, Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.