Γενικές οδηγίες για τα διαδικτυακά μαθήματα

– Ενημερώνονται οι γονείς και οι μαθητές ότι η παρακολούθηση όλων των μαθημάτων του ωρολογίου προγράμματος είναι υποχρεωτική και ισχύουν απόλυτα οι κανόνες του σχολείου και για τα διαδικτυακά μαθήματα (παρενόχληση σε μάθημα οδηγεί σε επιβολή παιδαγωγικού μέτρου, απουσία από μάθημα σημειώνεται κανονικά κ.τ.λ.). Επομένως,

– Σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία παρακολούθησης μαθήματος, ο κηδεμόνας του μαθητή είναι υποχρεωμένος να έχει ενημερώσει το σχολείο με mail στο

mail@gymkassiop.ker.sch.gr
γνωστοποιώντας τους λόγους.
Επιπλέον, ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει και τον καθηγητή με αποστολή μηνύματος μέσω της ψηφιακής του τάξης.

– Οποιαδήποτε επικοινωνία με το σχολείο, για οποιοδήποτε θέμα, θα πραγματοποιείται μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ο Διευθυντής θα γνωστοποιήσει με προσωπικό μήνυμα μέσω mySchool τους κηδεμόνες των μαθητών για εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας.

– Κατά τη διαδικασία παρακολούθησης της εκπαιδευτικής πράξης (μέσω webex), οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να εισέρχονται στο ψηφιακό περιβάλλον της τάξης με το πραγματικό τους όνομα. Σε διαφορετική περίπτωση, ο καθηγητής μπορεί να τους αποκλείσει και να πάρουν απουσία. Σε περίπτωση προβλήματος παρακολούθησης μέσω webex, έχουν αναρτηθεί αναλυτικές οδηγίες στην ιστολόγιο του σχολείου με εναλλακτικούς τρόπους παρακολούθησης (βλ. εδώ).

– Οι υπερσύνδεσμοι των καθηγητών στο webex είναι γνωστοποιημένοι στην ψηφιακή τους τάξη.

– Τα διαδικτυακά μαθήματα ξεκινούν κανονικά, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και θα διαρκέσουν για όσο διάστημα τα γυμνάσια και τα λύκεια θα παραμένουν κλειστά.

– Για οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα, θα ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας μας και μέσω μηνύματος από το myschool.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.