Αγαπητοί/-τές μαθητές/-τριες, γονείς,

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε μαζί τη νέα σχολική χρονιά. Θα θέλαμε να προσέξετε ιδιαίτερα τις ακόλουθες οδηγίες, προκειμένου να ξεκινήσουμε όσο πιο ομαλά γίνεται:

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
1) Δυστυχώς, έως και την ώρα που συντάσσεται το παρόν μήνυμα, οι πληροφορίες που έχουμε σχετικά με τα σχολικά δρομολόγια δεν είναι καλές. Τουλάχιστον για τη Δευτέρα (εκτός και υπάρχουν νεότερα, οπότε θα σας ενημερώσουμε και πάλι) ΔΕΝ θα έχουμε ειδικά μαθητικά δρομολόγια. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει, ότι οι μαθητές/-τριες, είτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα υφιστάμενα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας, είτε να μετακινηθούν με ίδια μέσα. Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν:

ΑΓΙΑΣΜΟΣ
2) Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 10:30, προκειμένου όλα τα παιδιά να προλάβουν να βρίσκονται στο σχολείο.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ
3) Τα παιδιά θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:30. Ωστόσο, τα παιδιά που θα χρησιμοποιήσουν τα δρομολόγια του ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ, θα μπορούν να προσέλθουν με κάποια καθυστέρηση, αλλά θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο πριν την έναρξη της τελετής του Αγιασμού.

Όλα τα παιδιά θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 11:30 προκειμένου να μπορέσουν να προλάβουν τα διάφορα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, με τα οποία θα μπορούν να εξυπηρετηθούν.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΒΙΒΛΙΩΝ
4) Τη Δευτέρα, θα μοιραστούν βιβλία στους μαθητές και τις μαθήτριες της Β’ και Γ’ γυμνασίου. Προκειμένου η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί ομαλά,

5) Οι μαθητές της Β’ και Γ’ γυμνασίου θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 8:30.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
6) Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία σας παρακαλούμε να μελετήσετε προσεκτικά, η χρήση μάσκας από τους μαθητές είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ. Ωστόσο, ΛΟΓΩ των ποικίλων προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ (χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό, φυσικά) οι μαθητές/-τριες να έχουν μαζί τους μάσκα και να τη χρησιμοποιούν σε κλειστούς χώρους, ώστε να ελαττώσουμε τις πιθανότητες να προσθέσουμε και άλλα προβλήματα στην καθημερινή μας λειτουργία.

Σε κάθε περίπτωση, εάν μαθητής/-τρια παρουσιάζει ύποπτα συμπτώματα, θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι, σύμφωνα με τα παραπάνω υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ευχόμαστε σε όλους σας, καλή υγεία, καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!!!

 

Κατηγορίες: A Γυμνασίου, Α Λυκείου, Ανακοινώσεις, Β Γυμνασίου, Γ Γυμνασίου, Γ Λυκείου, Μαθητές, Τάξεις, Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.