ΣΚΟΠΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λυκ.  Τάξεις Αγρινίου λειτουργεί από τις 7::00μμ έως 10:35 μμ. Έχει δυναμικό 40 μαθητές περίπου στο Γυμνάσιο και 180 μαθητές  στο Λύκειο. Η ηλικία των μαθητών μας είναι από 15 έως 68 έτη και σχεδόν όλοι οι μαθητές στο Λύκειο είναι ενήλικες . Το σχολείο μας λειτουργεί με πεντάωρο πρόγραμμα διδασκαλίας πλην της Παρασκευής που είναι εξάωρο με δύο δεκάλεπτα διαλείμματα. Η διάρκεια Φοίτησης στο Γυμνάσιο είναι τριετής ενώ στο Λύκειο τεταρτοετής. Για να εγγραφεί ένας μαθητής στο σχολείο πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 ετών. Αν είναι ανήλικος χρειάζεται βεβαίωση εργασίας ενώ αν είναι ενήλικας η βεβαίωση εργασίας δεν είναι υποχρεωτική. Οι μαθητές που φοιτούν επιτυχώς στις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου έχουν δικαίωμα πρόσβασης με πανελλαδικές σε ποσοστό 1% επί του αριθμού θέσεων σε κάθε σχολή ΤΕΙ-ΑΕΙ (πλην των στρατιωτικών σχολών) και με λιγότερη εξεταστέα ύλη (70-80%) καθώς και διαφορετικά θέματα. Τα όρια των απουσιών είναι αυξημένα σε σχέση με τα ημερήσια κατά 16 ωριαίες απουσίες το έτος.

Διευθυντής: Λανάρας Κωνσταντίνος  ΠΕ09
Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 36
ΤΚ: 30100
Πόλη: Αγρίνιο
Τηλέφωνα: 2641 058 280
Φαξ: 2641059906
Ιστολόγιο:https://blogs.sch.gr/gymesagr

e-mail σχολείου:mail@gym-esp-agrin.ait.sch.gr

Υπεύθυνος Ιστολογίου: Γιαννοκώστας Φώτιος ΠΕ03 (εκπαιδευτικός του σχολείου)

e-mail διαχειριστή :fg3572@gmail.com

Διάρκεια blog: Από 9-2-2014
Σκοπός blog:Ενημέρωση πρωτίστως των μαθητών για τις δραστηριότητες του σχολείου , για θέματα εκπαίδευσης – φοίτησης καθώς για την εύρεση εκπαιδευτικού υλικού. Ενημέρωση των εκπαιδευτικών  για τις αλλαγές στην δ/θμια  εκπαίδευση . Προβολή των εκδηλώσεων-δράσεων του σχολείου στην κοινωνία.

Σχετικά με ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λυκ. Τάξεις Αγρινίου λειτουργεί από τις 7::00μμ έως 10:35 μμ.Το σχολείο μας λειτουργεί με πεντάωρο πρόγραμμα διδασκαλίας. Η διάρκεια Φοίτησης στο Γυμνάσιο είναι τριετής ενώ στο Λύκειο τεταρτοετής. Για να εγγραφεί ένας μαθητής στο σχολείο πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 ετών. Οι μαθητές που φοιτούν επιτυχώς στις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου έχουν δικαίωμα πρόσβασης με πανελλαδικές σε ποσοστό 1% επί του αριθμού θέσεων σε κάθε σχολή ΤΕΙ-ΑΕΙ (πλην των στρατιωτικών σχολών) και με λιγότερη εξεταστέα ύλη (70-80%) καθώς και διαφορετικά θέματα. Τα όρια των απουσιών είναι αυξημένα σε σχέση με τα ημερήσια.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση