Διαδρομές Ιστορίας και Πολιτισμού» – Η Αποτίμηση του Πολιτιστικού μας Προγράμματος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε φέτος στο Εσπερινό Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο Αγρινίου το πολιτιστικό πρόγραμμα «Διαδρομές Ιστορίας και Πολιτισμού: Από τα Καλάβρυτα στη Θεσσαλονίκη».

Με συντονίστρια την εκπαιδευτικό κ. Αλίκη Καραγκούνη και συμμετέχοντες τους εκπαιδευτικούς κ. Φώτιο Γιαννοκώστα και κ. Μαρία Θεοδοσίου, οι μαθητές μας πραγματοποίησαν ένα ξεχωριστό οδοιπορικό στη συλλογική μνήμη και την πολιτιστική μας κληρονομιά. Μέσα από βιωματικές δράσεις, επισκέψεις και ψηφιακές περιηγήσεις, οι ομάδες εργασίας μελέτησαν την ιστορία των Καλαβρύτων, την παράδοση της Ηπείρου και τα μνημεία της Θεσσαλονίκης.

Η προσπάθεια, τα συμπεράσματα και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό των μαθητών αποτυπώθηκαν στην τελική παρουσίαση αποτίμησης του προγράμματος.


Λήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στην ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΡΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *