Αρχείο μηνός Δεκέμβριος 2019

Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Το σχολείο μας συμμετέχει στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, σας περιμένουμε όλους να δείτε τις δημιουργίες που έχουν φτιαχτεί με πολύ αγάπη.  

Κατηγορίες: Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Εκκλησιασμός μαθητών

Την τελευταία σχολική ημέρα του έτους, οι μαθητές του σχολείου μας επισκέφθηκαν την τοπική εκκλησία στο χωριό Λευκάκια που βρίσκεται δίπλα από το σχολείο μας. Ευχόμαστε σε όλους καλή ξεκούραση, υγεία και ευτυχία για το νέο έτος.  

Κατηγορίες: Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκκλησιασμός μαθητών

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Με τρελό κέφι, τραγούδια, ποιήματα, γέλια, και χαρά πραγματοποιήθηκε η σχολική εορτή του σχολείου μας. Ο άγιος Βασίλης χάρισε σε όλους τους μαθητές μας από μια γιορτινή αναμνηστική κούπα για να απολαμβάνουν τα σπιτικά ροφήματα τους.  

Κατηγορίες: Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Χριστουγεννιάτικος στολισμός

Το σχολείο μας πιστό στη παράδοση του, στόλισε και φέτος το σχολείο μας με πολύ κέφι, μεράκι και φαντασία, έτοιμο να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα.

Κατηγορίες: Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστουγεννιάτικος στολισμός

Βράβευση από το ΜΙΤ

Το πανεπιστήμιο της Αμερικής Massachusetts Institute of Technology (MIT), προσκαλεί κάθε μήνα προγραμματιστές και μη, να δημιουργήσουν android εφαρμογές για κινητά και να τις στείλουν προς αξιολόγηση στην πλατφόρμα του App Inventor . Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, o καθηγητής … Συνέχεια

Κατηγορίες: Πληροφορική | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βράβευση από το ΜΙΤ

Σχολικός Περίπατος του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Αργολίδας λόγω παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία.

Λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία που έχει ορισθεί στις 3 Δεκεμβρίου, το σχολείο μας πραγματοποίησε σχολικό περίπατο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Οι μαθητές περιδιαβαίνοντας στα σοκάκια και τους δρόμους, μοίρασαν φυλλάδια ενημέρωσης για τη μέρα αυτή, στους … Συνέχεια

Κατηγορίες: Εκδρομές - επισκέψεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχολικός Περίπατος του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Αργολίδας λόγω παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία.

Προβολή ταινίας

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου θα προβληθεί ταινία με τίτλο Η όγδοη μέρα, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος ώρα 18:30. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά μικρού λεωφορείου μεταφοράς αναπηρικών αμαξίδιων, τιμή εισόδου 5 ευρώ. Το σχολείο μας … Συνέχεια

Κατηγορίες: Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προβολή ταινίας