Άσκηση ετοιμότητας σεισμού

Στο σχολείο μας στις 14/10/2019 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη άσκηση ετοιμότητας σεισμού, ώστε σε ανάλογη περίπτωση οι μαθητές και το προσωπικό του σχολείου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία το φυσικό αυτό φαινόμενο.

 

Αρχικά συγκεντρώθηκαν οι μαθητές στο εσωτερικό του σχολείου

και αφού τους εξηγήθηκε η άσκηση στην οποία θα έπαιρναν μέρος

τους έγινε επίδειξη της σωστής στάσης σώματος που θα πρέπει να έχουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις

Στην συνέχεια οι μαθητές μαζί με εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό μπήκαν στις τάξεις τους για να ξεκινήσει η άσκηση. Ένας παρατεταμένος ήχος του κουδουνιού σηματοδότησε την έναρξη του σεισμού. Οι μαθητές μπήκαν κάτω από τα θρανία

Στη συνέχεια δόθηκε ηχητικό σύνθημα (χτύπημα τριών μικρών κουδουνιών) για την έξοδο και συγκέντρωση των μαθητών εκτός σχολείου

στο χώρο συγκέντρωσης

Η άσκηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Δημοσιεύθηκε στη Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άσκηση ετοιμότητας σεισμού

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΛήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΛήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ημέρα Αθλητισμού στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας

Στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας πραγματοποιήθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις με αφορμή την ημέρα Αθλητισμού. Το σχολείο μας μεταφέρθηκε στον ειδικό διαμορφωμένο χώρο της Νέας Κίου, όπου οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μήλα και πολλά άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια.

 

 

Και του χρόνου!

Δημοσιεύθηκε στη Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ημέρα Αθλητισμού στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας

Έναρξη σχολικής χρονιάς και Αγιασμός 2019-2020

Χτύπησε και φέτος το «πρώτο κουδούνι»! Στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας τελέστηκε ο αγιασμός παρουσία των μαθητών, των γονιών και των καθηγητών για την σχολική χρονιά 2019-2020.

Με την παρουσία του μας τίμησε ο πρόεδρος του χωριού των Λευκακίων καθώς και ο εκπρόσωπος του Δήμου Ναυπλιέων.

Καλή σχολική χρονιά!!

Δημοσιεύθηκε στη Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έναρξη σχολικής χρονιάς και Αγιασμός 2019-2020

Τελική γιορτή

Στις 24 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελική γιορτή του σχολείου μας στο θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο. Η γιορτή πλαισιώθηκε από τη χορωδία του σχολείου, μικρά θεατρικά δρώμενα, τη χορευτική ομάδα και τέλος έγιναν οι απονομές των απολυτηρίων και δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα για τα σχολικά προγράμματα που έγιναν τη φετινή χρονιά. Η εκδήλωση έκλεισε με μια ευχάριστη μουσική νότα από το ακορντεόν του Στράτου Διαμαντή.

Στην γιορτή παρευρέθηκαν ο εφημέριος Κοινότητας Λευκακίων π. Μιχαήλ, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδριανός Ιωάννης, ο Δήμαρχος Ναυπλίου κ. Κωστούρος Δημήτριος, η δημοτική σύμβουλος κ. Ράλλη Μαρία καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του ΚΕΣΥ Αργολίδας και πλήθος κόσμου ανάμεσα τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας.

Δημοσιεύθηκε στη Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τελική γιορτή

Ευχαριστήρια επιστολή

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια του κ. Γεωργόπουλου Γεώργιου (Δικηγόρου) και τη σύζυγο του κ. Μαγδαληνή Λύκου (καθηγήτρια Αγγλικών), κατοίκους Ερμιόνης, για τη χορηγία που προσέφεραν στο σχολείο μας. Συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα παραλάβαμε εξοπλισμό για τον νέο μας χώρο Φυσικοθεραπείας και Νοσηλευτικής Φροντίδας:

 • Έναν ηλεκτρικό διάδρομο εκγύμνασης
 • Ένα τροχήλατο σκαμπώ
 • Ένα πρόπλασμα ανθρωπίνου σώματος
 • Ένα δερματοπτυχόμετρο
 • Έναν υψομετρητή
 • Έναν εξασκητή αναπνοής
 • Ένα εδικό σακίδιο μεταφοράς υλικού πρώτων βοηθειών

Και διάφορα αναλώσιμα πρώτων βοηθειών

Ο διευθυντής και το προσωπικό του σχολείου.

Δημοσιεύθηκε στη Εργαστήρια - ειδικότητες - τομείς, Νοσηλευτική | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευχαριστήρια επιστολή

Πρόσκληση για την τελική γιορτή του σχολέιου

Δημοσιεύθηκε στη Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση για την τελική γιορτή του σχολέιου

Κατασκευές με ξύλο

Με το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς τα μαθήματα τεχνολογίας και Γεωργικών εγκαταστάσεων περατώθηκαν με επιτυχία και οι μαθητές πραγματοποίησαν πανέμορφες και πρακτικές κατασκευές επαναχρησιμοποιόντας υλικά με βάση το ξύλο.

Η στοχοθεσια των μαθημάτων είχε σαν κατεύθυνση την ανάπτυξη δεξιοτήτων χρήσης των εργαλείων και την καλλιέργεια θετικών στάσεων στη προστασία του περιβάλλοντος!

Καθοδηγητής και υπεύθυνος καθηγητής κ.Βικτωρ Μανώλης

Δημοσιεύθηκε στη Γεωπονία, Εργαστήρια - ειδικότητες - τομείς | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατασκευές με ξύλο

Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας στην Αθήνα! Με τον καιρό σύμμαχο μας, ξεκινήσαμε για την Αθήνα για να επισκεφτούμε σημεία ιστορικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Πρώτος σταθμός ήταν το Καλλιμάρμαρο, το μοναδικό ζωντανό αθλητικό μνημείο του κόσμου, όπου κάναμε μια μικρή περιήγηση στον χώρο εντός και εκτός του σταδίου. Στη συνέχεια ακολούθησε αγώνας ταχύτητας με τους μαθητές μας, και αφού δόθηκε η εκκίνηση οι μαθητές απόλαυσαν μια αξέχαστη δρομική εμπειρία, ενώ αναδείχτηκαν και οι νικητές οι οποίοι και ανέβηκαν στο βάθρο! Μετά από την έξοδο από τον χώρο σταθήκαμε στην είσοδο για την καθιερωμένη μας πλέον ομαδική φωτογραφία!

 

Ύστερα από την περιήγηση μας στο στάδιο, κατευθυνθήκαμε προς το Ζάππειο, ένα από τα σημαντικότερα κτήρια της Αθήνας. Εκεί περιηγηθήκαμε στον προαύλιο χώρο και ξεκουραστήκαμε λιγάκι απολαμβάνοντας τη σκιά και τα νόστιμα αρτοπαρασκευάσματα του «Μικρό» καφέ που μας συνοδεύουν παντού!

Η επόμενη στάση, ήταν το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος όπου παρακολουθήσαμε την αλλαγή φρουράς των Ευζώνων με τον εντυπωσιακό βηματισμό τους. Πάλι, μετά την ομαδική φωτογραφία που τραβήξαμε -γιατί η φωτογραφία δεν είναι μόνο μια εκτύπωση, αλλά ένα είδος «καθρέφτη με μνήμη»- κατευθυνθήκαμε προς την οδό Ερμού, την καρδιά του εμπορικού κόσμου της πόλης, όπου χωριστήκαμε σε δύο ομάδες. Η μία ομάδα συνέχισαν πεζοί τη διαδρομή προς το Μοναστηράκι σε χαλαρό περίπατο, ενώ η άλλη επιβιβάστηκε από το σταθμό του Μετρό Συντάγματος προς τον ίδιο προορισμό.

Ακολούθησε χρόνος χαλάρωσης στο Μοναστηράκι όπου μας κυρίευσε και το αίσθημα πείνας και οι μυρωδιές των εστιατορίων μας οδήγησαν στην πόρτα τους, οπότε και είπαμε να απολαύσουμε τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις! Ύστερα, ξεκινήσαμε για τον τελικό προορισμό μας, που δεν ήταν καθόλου «ψευδαίσθηση» αλλά μια αληθινή εμπειρία στο μουσείο των ψευδαισθήσεων! Η περιέργεια μικρών και μεγάλων κορυφώθηκε αναμένοντας την οπτική, σωματική και εκπαιδευτική εμπειρία με νέες, ανεξερεύνητες οπτικές ψευδαισθήσεις! Τα φλας των επιδέξιων φωτογράφων άρχισαν αναβοσβήνουν και η φαντασία να απογειώνεται!

 

Μετά από μια γεμάτη ημέρα εξερευνήσεων και περιηγήσεων στην πρωτεύουσα επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο που μας περίμενε λίγα μέτρα έξω από το μουσείο. Η εκδρομή μας έφτασε στο τέλος της! Ανυπομονούμε για την επόμενη……και του χρόνου!!!

Δημοσιεύθηκε στη Εκδρομές - επισκέψεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα

Οι τελευταίες κατασκευές για τη φετινή χρονιά στο ΕΝΕΕΓΥΛ Αργολίδας

Μετά από μια σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργίες, όρεξη και κέφι για δουλειά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις χειροτεχνίες μας με βάση το γυαλί και διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά όπως χαρτί, κορδέλες, σχοινιά, πέτρες, κλαδιά που συγκέντρωσαν οι μαθητές μας όλη την χρονιά μαζί υπό την καθοδήγηση του Ειδικού βοηθητικού προσωπικού τις κ. Αρτέμη Κακαναράκη Ολυμπία και Λεμπετζή Μαρία.

Και επειδή οι κόποι πρέπει να ανταμείβονται, Όλες οι κατασκευές θα μοιραστούν στους μαθητές μας στην τελική καλοκαιρινή γιορτή!!!

Δημοσιεύθηκε στη Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι τελευταίες κατασκευές για τη φετινή χρονιά στο ΕΝΕΕΓΥΛ Αργολίδας

Έτοιμο το Smart αμαξίδιο

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, χαρά και περηφάνια, το εργαστήριο Πληροφορικής του ΕΝΕΕΓΥΛ Αργολίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το πρότζεκτ της ρομποτικής επικοινωνίας που ετοιμάζουμε εδώ και λίγο καιρό στα πλαίσια του πρώτου διαγωνισμού Ρομποτικής Ανοιχτών Τεχνολογιών είναι έτοιμο!

…και το τελικό αποτέλεσμα:

Πρόκειται για κύκλωμα Arduino με τρία κουμπιά (“Ναι”, “Όχι”, “Παρών/Εδώ”), και οθόνη LCD – ηχείο Piezo που παράγουν αντίστοιχα μηνύματα, και υποστηρικτική κατασκευή που θα ενσωματώνει το υλικό στο αμαξίδιο του Χ.

Η εκτέλεση της συνδεσμολογίας και της κατασκευής, καθώς και ο προγραμματισμός σε Scratch έγινε, με την απαραίτητη συνδρομή, από τους μαθητές.

Υλικό:

Στοιχείο Ποσότητα
Arduino Uno R3 1
LCD 16 x 2 1
250 kOhm, Potentiometer 1
220 ohm Resistor 1
10 kohm Resistor 3
Pushbutton 3
Piezo 1
100 ohm Resistor 1

Ενδεχόμενες επεκτάσεις:

 • speaker για αναπαραγωγή ηχογραφημένων μηνυμάτων, αντί για τα Piezo tones
 • περισσότερα κουμπιά για βασικές δραστηριότητες επικοινωνίας (πχ πεινάω, διψάω, τσάντα κ.α.)
 • αισθητήρες και ειδοποιήσεις για προσεγγίζοντα αντικείμενα, θερμοκρασία
 • χειρισμός οθόνης με κουμπιά για επιλογή γραμμάτων και πληκτρολόγηση λέξεων

Κύκλωμα και κώδικας: https://www.tinkercad.com/things/eqT9Fo2sDQk

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό: https://robotics.ellak.gr/robotics_participant/eneegil-argolidas-smart-anapiriko-amaksidio/

Αποθετήριο στο GitHub: https://github.com/gymeeargol/smart-anapiriko-amaksidio

Δημοσιεύθηκε στη Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις, Εργαστήρια - ειδικότητες - τομείς, Πληροφορική | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έτοιμο το Smart αμαξίδιο

Διήμερη εκδρομή στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας-Ακράτας

Το διήμερο 8 και 9 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας-Ακράτας.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Η αναχώρηση από το σχολείο έγινε με καιρό κρύο και βροχερό αλλά με ηθικό ακμαίο.

 

Μετά από σύντομο ταξίδι περίπου 2μιση ωρών φτάσαμε στον προορισμό μας, όπου έγινε η υποδοχή, τακτοποίηση στα δωμάτια και βόλτα γνωριμίας στο χωριό…

..όπου προέκυψε και μια αναπάντεχη και εκτός προγράμματος επίσκεψη στο γυμνάσιο Κλειτορίας, όπου τύχαμε ενθουσιώδους υποδοχής με παιχνίδια γνωριμίας, χορούς και αδελφοποίηση. Η επίσκεψη έκλεισε με πρόσκληση για ανταπόδοση της επίσκεψης και επιστρέψαμε στο ΚΠΕ για το μεσημεριανό.

 

Η πρώτη μας δραστηριότητα ήταν η κατάβαση Καλάβρυτα – Διακοφτό (χωριό Διονύση Παπαγιανόπουλου) με τη μοναδικής ομορφιάς γραμμή του οδοντωτού σιδηρόδρομου. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.

Επόμενη στάση, Ακράτα: παιχνίδια στην παραλία με τα βότσαλα, διαγωνισμός «βατραχάκια» και φαγητό.

Επιστρέψαμε στην Κλειτορία, εξαντλημένοι πια, μέσα από το κουραστικό αλλά υπέροχο ορεινό δίκτυο. Το λεωφορείο ήταν στον αέρα από τα τραγούδια. Η μέρα έκλεισε σε ταβερνάκι με καλό φαγητό και καλή παρέα, καθώς ξαναβρεθήκαμε με τα παιδιά του Γυμνασίου που γνωρίσαμε το πρωί.

 

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Μετά το πρωινό, παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον την παρουσίαση των εξαιρετικών δραστηριοτήτων του Κέντρου από την υπεύθυνη κα Μαριάννα Πασσά.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το Μαγευτικό Σπήλαιο των Λιμνών και το πλατανόδασος στο Πλανητέρο, με τον βροχερό καιρό να μας συνοδεύει στο μαγευτικό τοπίο.

Η εκδρομή έκλεισε με την επιστροφή στο ΚΠΕ για το τελευταίο γεύμα. Η αναχώρηση έγινε με βαριά καρδιά και την υπόσχεση για επάνοδο του χρόνου. Μια στάση στην Τρίπολη, όπου συναντηθήκαμε με συμμαθητές από το σχολείο μας, έκανε το δρόμο της επιστροφής λίγο πιο ξεκούραστο. Φτάσαμε στο Ναύπλιο το βραδάκι, γεμάτοι από εικόνες και εμπειρίες ανυπομονώντας να βρεθούμε την επόμενη μέρα στο σχολείο για να διηγηθούμε τα κατορθώματά μας!

Υπ. καθηγητές: Κανέλλου Παναγιώτα, Μελισσάρη Χρυσούλα, Χατζηπαπάς-Πλιόσκας Βάιος.

Ευχαριστείες

Η εκδρομή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τις πολύτιμες χορηγίες του καταστήματος ειδών υγιεινής ΜΑΤΖΟΥΝΗΣ Σ. & ΣΙΑ ΟΕ- Ναύπλιο, και του πολυχώρου ΦΟΥΓΑΡΟ.

Ευχαριστούμε επίσης τον οδηγό του λεωφορείου κ. Χρήστο Κακουριώτη.

Δημοσιεύθηκε στη Εκδρομές - επισκέψεις, Προγράμματα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διήμερη εκδρομή στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας-Ακράτας

Εφημερίδα, τεύχος 7: Άνοιξη 2019Λήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις, Εφημερίδα, Χρήσιμο υλικό | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εφημερίδα, τεύχος 7: Άνοιξη 2019

Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκιτσοφρένεια@Pierce 2018

Το σχολείο μας είχε την ευκαιρία να συμμετέχει στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκιτσοφρένεια@Pierce 2018, ο οποίος διοργανώθηκε από το Pierce-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β´ Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Πάντα να βλέπεις τη φωτεινή πλευρά της ζωής/Always look on the bright side of life», όπου καλούνταν όλοι οι μαθητές όλων των Δημοσίων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας να συμμετέχουν με ένα σκίτσο, ένα κόμικς ή με μία Γελοιογραφία. Ως εκ τούτου δόθηκε η δυνατότητα σε 15 μαθητές του σχολείου μας που επιθυμούσαν να συμμετέχουν να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό έργο και να διαγωνιστούν με άλλα σχολεία.

  

Η αξιολόγηση όλων των μαθητικών έργων πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου 2019 με κριτήρια την έμπνευση, την τεχνική αρτιότητα,την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητα. Το σχολείο μας απέσπασε σε Πανελλαδικό Επίπεδο το 2ο Βραβείο Κόμικς από τον μαθητή της Γ´ Λυκείου Γεωπονίας Αλέξανδρο Τζαβάρα το οποίο αποτελεί σημαντική διάκριση τόσο για τον μαθητή μας όσο και για την σχολική μας μονάδα. Η δημιουργία μπορεί να έχει τη μορφή της μουσικής,του χορού,του θεάτρου, της ζωγραφικής, η οποία δεν έχει φραγμούς, εμπόδια και δεν κάνει διακρίσεις και αυτό απέδειξε ο μαθητής μας διότι απελευθέρωσε και εξέφρασε το καλλιτεχνικό του ταλέντο και τα συναισθήματά του.Του δόθηκε η ελευθερία της έκφρασης να δημιουργήσει το δικό του κόμικς με ένα και μοναδικό μήνυμα προς όλους μας «Πάντα να βλέπουμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής».

Τώρα το μόνο που μένει είναι οι διοργανωτές του διαγωνισμού να μας αποστείλουν το Βραβείο του Αλεξάνδρου και τους επαίνους συμμετοχής για τους υπόλοιπους 14 μαθητές του σχολείου μας.

Δημοσιεύθηκε στη Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκιτσοφρένεια@Pierce 2018