Βράβευση από το ΜΙΤ

Το πανεπιστήμιο της Αμερικής Massachusetts Institute of Technology (MIT), προσκαλεί κάθε μήνα προγραμματιστές και μη, να δημιουργήσουν android εφαρμογές για κινητά και να τις στείλουν προς αξιολόγηση στην πλατφόρμα του App Inventor .

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, o καθηγητής πληροφορικής Βακάλης Γεώργιος ΠΕ 86 βραβεύτηκε για τη δημιουργία της  ποιο δημιουργική εφαρμογής για τον μήνα Νοέμβριο 2019, το όνομα της οποίας NeBiC.

To NeBiC είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο παίχτης ελέγχει ταυτόχρονα δυο κύκλους με σκοπό να αποφεύγει τα εμπόδια που κατευθύνονται προς αυτόν ενώ ταυτόχρονα να συλλέγει τους αντίστοιχους πόντους. Είναι ένα παιχνίδι που τεστάρει στο έπακρο τα αντανακλαστικά του καθενός μας.

Μπορείτε να το βρείτε στο link http://appinventor.mit.edu/explore/app-month-gallery.html

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Πληροφορική. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.