Επαναπροκύρηξη εκδρομής για Βυτίνα-Δημητσάνα (17/12/2015)

Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Αργολίδας επαναπροκηρύσσει Κλειστό μειοδοτικό διαγωνισμό, καθώς δεν υπήρξε καμιά προσφορά για ανάθεση έργου μεταφοράς μαθητών του Σχολείου στην Βυτίνα – Δημητσάνα, σύμφωνα με την παρακάτω πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε δικαιούχους ανάληψης ημερήσιας μεταφοράς μαθητών που διαθέτουν ειδικά λεωφορεία για τη μεταφορά παιδιών με ειδικές ανάγκες ( ράμπα)

 

Μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βυτίνα – Δημητσάνα, σύμφωνα με την 129287/Γ2/10-11-2011 Υ.Α. (ΦΕΚ 2769/τ.Β’/02-12-2011Υ.Α.) για απλή μετακίνηση.

Στοιχεία Εκδρομής:

Χρόνος: ημέρα Πέμπτη: 17 /12/ 2015, Αναχώρηση: 08:30π.μ. – Επιστροφή : 17.30μ.μ.

Διαδρομή: Λευκάκια – Άργος – Νεστάνη – Λεβίδι – Βυτίνα – Δημητσάνα και επιστροφή.

Αριθμός μαθητών: 42

Αριθμός συνοδών Καθηγητών: 08

Αριθμός συνοδών Γονέων: 02

Όροι και ειδικές απαιτήσεις:

  1. Μέσον : 1 ΕΙΔΙΚΟ λεωφορείο, με μηχανισμό ράμπας και ειδικό χώρο για 2 αμαξίδια.
  2. Αντιμετώπιση της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (αντίξοες καιρικές συνθήκες κλπ).
  •  3 . Το συνολικό κόστος της μεταφοράς, με ολική μίσθωση, καθώς και το κόστος ανά μαθητή, συμπεριλαμβανομένου του Φ. Π. Α.
  1. Aσφάλεια: Συνιστάται ασφάλεια μαθητών
  1. Συμφωνητικό μεταφοράς ολικής μίσθωσης θεωρημένο από την Δ .Ο. Υ
  2. Υπεύθυνη Δήλωση ότι κατέχουν δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ, στην ίδια δήλωση αν πρόκειται για ταξιδιωτικά γραφεία, ότι κατέχουν το ειδικό σήμα λειτουργίας σε ισχύ.

 

Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός και θα κατακυρωθεί υπέρ του μειοδότη, υπό την προϋπόθεση ότι από την προσφορά του θα προκύπτει ότι μπορεί να ανταποκριθεί απολύτως στους όρους της παρούσης και ότι έχει υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι προσφορές και η πράξη αξιολόγησης και κατάταξης των υποψηφίων (υπογεγραμμένη) , θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Σχολείου. Προφορική ενημέρωση, για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δεν θα γίνει προς τους υποψηφίους. Μετά την δημοσίευση θα δοθεί προθεσμία δυο ημερών, για υποβολή ενστάσεων για την εγκυρότητα της αξιολόγησης και στη συνέχεια θα δημοσιευτεί η απόφαση και η τελική πράξη ανάθεσης.

Απευθείας ανάθεση: Εάν δεν υποβληθούν τρεις προσφορές, θα δοθεί παράταση, αν και πάλι δεν υποβληθούν, θα γίνει απευθείας ανάθεση.

 

Oι ενδιαφερόμενοι ,καλούνται να υποβάλουν στη Διεύθυνση του Σχολείου σφραγισμένες προσφορές το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 09 /12/2015 και ώρα 12.30.

Oι φάκελοι όταν   παραληφθούν, θα πρωτοκολληθούν   στην εξωτερική τους επιφάνεια και θα αναγραφεί η ώρα παραλαβής.

Η παραλαβή και το άνοιγμα των προσφορών, από την επιτροπή θα γίνει στις 10/12/2015 ώρα 13:00 παρουσία των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να παρίστανται. Στους παριστάμενους υποψήφιους επιδεικνύονται για να διαπιστώσουν αν είναι πρωτοκολλημένοι οι φάκελοι, αν είναι κλειστοί και απαραβίαστοι, αν εμπεριέχουν όλα τα δικαιολογητικά, και ότι είναι συμπληρωμένο το συνολικό κόστος στις προσφορές.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι αποχωρούν. Η αξιολόγηση θα γίνει σε κλειστή συνεδρίαση της επιτροπής του Σχολείου, την ίδια ημέρα.

Προκαταβολή: Εάν ζητείται, να αναφέρεται το απαιτούμενο ποσό. Να αναφερθούν οι απαιτούμενες οικονομικές απαιτήσεις, αν η εκδρομή αναβληθεί ή ματαιωθεί μετά την υπογραφή του συμφωνητικού.

 

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν γίνει καμία προσφορά, η μη συμφέρουσα οικονομικά, θα γίνει απευθείας ανάθεση.

 

Επιπλέον, στο φάκελο της προσφοράς να υπάρχει απαραιτήτως CD με την προσφορά σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε να είναι εύκολη η ανάρτησή της στην ιστοσελίδα του Σχολείου.

 

H παρούσα πρόσκληση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Δ. Ε Αργολίδας

Κατηγορίες: Πράξεις εκδρομών. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.