Εκδήλωση του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αργολίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αργολίδας γιόρτασε την διαφορετικότητά του, πραγματοποιώντας εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στον Πολυχώρο Φουγάρο στις 3 Δεκεμβρίου 2018. Στην εκδήλωση συμμετείχε η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου, με ομιλία την οποία παρουσίασε η Γενική Ιατρός κ. Σπανού Ελένη, με θέμα «Υγεία, Πρόνοια και Αναπηρία».

Επίσης, ενεργό ρόλο είχαν οι μαθητές του σχολείου μας παρουσιάζοντας μικρή συνέντευξη καταξιωμένων αθλητών ΑμεΑ της περιοχής μας, καθώς επίσης προβάλλοντας βίντεο ευαισθητοποίησης για την ημέρα αυτή μέσω προσομοίωσης εκτέλεσης μια συνταγής. Η εκδήλωση μουσικά πλαισιώθηκε από τη νεοσύστατη χορωδία του σχολείου παρουσιάζοντας τρία μελωδικά τραγούδια. Τέλος, δόθηκαν αναμνηστικά στους μαθητές που συμμετείχαν στα 3χλμ του Παλαμηδείου Άθλου για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλειος Σιδέρης, η εντεταλμένη σύμβουλος παιδείας και πολιτισμού Μαρία Ράλλη, ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ιωάννης Γαληνός, ο προϊστάμενος του ΚΕΣΥ Αργολίδας Αντώνιος Τερζής, εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. Επίσης επιστολή απέστειλε και ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί:
Αυδούση Ελένη και Καψούρου Σοφία (οργάνωση)
Βάϊος Χατζηπαπάς-Πλιόσκας (επιμέλεια βίντεο-παρουσίασης)
Φοίβος Καραλής (χορωδία)

Κατηγορίες: Δραστηριότητες - γιορτές - εκδηλώσεις, Εκδρομές - επισκέψεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.