European Radio Logo

Δράσεις του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου – Για ένα ασφαλέστερο Διαδίκτυο

Saferinternet banner

1) SaferInternet4Kids.gr – Υλικό σχετικό με την ασφαλή χρήση του Ίντερνετ και τη χρήση των κοινωνικών δικτύων.

helpline banner

2) HelpLine.gr Συμβουλευτική γραμμή Βοήθειας Ηelp-line (διαθέσιμη και τηλεφωνικά στο 210-6007686)

safeline banner

3) SafeLine.gr – Ανοιχτή Γραμμή Καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο του Διαδικτύου.

Ιστορικό

logodrosia01

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο μας

Ενημέρωση έκδοσης Δελτίου Αστυνομικής ΤαυτότηταςΛήψη αρχείου

Πρόσκληση ενημέρωσης ERASMUS+

erasmus

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου Δροσιάς, την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 7:00 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση – ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+, που θα υλοποιήσει το σχολείο μας τους επόμενους 18 μήνες. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους, παρακαλείσθε να προσέλθετε στην ενημέρωση.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος

Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση

Οι αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α’ Τάξης του Γυμνασίου Δροσιάς, προσκαλούνται την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 6:15 μ.μ. σε ενημερωτική συνάντηση με τον διευθυντή και το διδακτικό προσωπικό του Σχολείου μας.

Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με (α) τη γενικότερη λειτουργία του Σχολείου, (β) τη δομή του προγράμματος σπουδών,

Μετά το πέρας της συνάντησης, θα υπάρχει η δυνατότητα της κατ’ ιδίαν συζήτησης με όποιους καθηγητές επιθυμούν οι γονείς.

Πιστεύουμε ότι η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Δροσιάς

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΠΕΜΠΤΗ 28-09-2023)Λήψη αρχείου

Περίπατοι με Μεταφορικό Μέσο

Παρακαλούνται οι Γονείς/ κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας προκειμένου οι μαθητές/τριες να συμμετάσχουν στους προβλεπόμενους περιπάτους του σχολείου μας  να προσκομίσουν Υπεύθυνη δήλωση με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

1ος Τρόπος:  

Ηλεκτρονικά μέσα από το gov.gr

 

Για το περιεχόμενο της ηλεκτρονική δήλωσης αφού τροποποιήσετε  και συμπληρώσετε  ανάλογα, αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενο που ακολουθεί:

 

Με όσα ορίζει ο νόμος, 1329/83 περί γονικής μέριμνας και επιμέλειας ανηλίκων[συναινώ / δε συναινώ] στη συμμετοχή του / της υπό κηδεμονία μου, μαθητή/τρια, [ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας]   στους περιπάτους με μεταφορικά μέσα στις «Αλυκές Δροσιάς» ή στην «πόλη της Χαλκίδας», που θα μεταβαίνουν  ομαδικώς, με τη δέσμευση να υπακούουν στους κανόνες και τις υποδείξεις που θα τους υπαγορεύονται από το σχολείο και θα κινούνται στον οριοθετημένο χώρο, που θα καθορίζεται από τους συνοδούς εκπαιδευτικούς. Κάθε παρέκκλιση από τα παραπάνω αποτελεί ανυπακοή και θα έχει τις ανάλογες συνέπειες.

2ος Τρόπος:  

Μπορείτε να τυπώσετε τις δηλώσεις, να τις υπογράψετε, να βεβαιωθεί  για το γνήσιο, από αρμόδια υπηρεσία, να τις σαρώσετε (scan) και να τις στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου.

3ος Τρόπος:

Μπορείτε να μας φέρετε τις υπογεγραμμένες (με  βεβαιωμένο  το γνήσιο, από αρμόδια υπηρεσία) δηλώσεις και στο σχολείο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2023.

Υπεύθυνη Δήλωση

ΟΙ ΜΘΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ   ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ

Αγιασμός σχολικού έτους 2023-2024

Αγαπητοί γονείς,

Ο Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2022– 2023 στο Γυμνάσιο Δροσιάς, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 9:30 π.μ. στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας. Οι μαθητές της Α’ Τάξης να προσέλθουν με τις σχολικές τους τσάντες ενώ οι μαθητές των Β’ και Γ’ Τάξεων χωρίς τις σχολικές τσάντες και θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας και τη διανομή των βιβλίων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ:

Για την εβδομάδα 11/09 – 15/09, όλα τα δρομολόγια, αστικά και υπεραστικά (από Λουκίσια, Οντάθι, Ξυρόβρυση, Αλυκές)  θα ξεκινούν στις 7:30 π.μ..

Η αναχώρηση των παραπάνω δρομολογίων από το σχολείο θα γίνετε στις 12:30 μ.μ.

Πρόγραμμα Επαναληπτικών Εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2023Λήψη αρχείου

Λειτουργία σχολείου κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο & Αύγουστο το σχολείο θα είναι ανοιχτό κάθε Πέμπτη  09:00 – 13:00.

Καλό Καλοκαίρι!

Η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών

Ηλεκτρονικές Αιτήσεις Εγγραφής, Ανανέωσης Εγγραφής & Μετεγγραφής σε ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Πρότυπα ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2023-2024

Από την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 07:00 έως και την Παρασκευή 07 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59, οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2023-24, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής».

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, μέσω της διαδικτυακής  εφαρμογής  e-εγγραφές, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση