Αρχική » Χωρίς κατηγορία » e-eggrafes (για τη Γ ΄ Γυμνασίου )

Σκακιστική άσκηση

e-eggrafes (για τη Γ ΄ Γυμνασίου )

Αξιότιμοι γονείς/κηδεμόνες,

ενόψει της λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, των μαθητών/τριών στην Α΄των Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. , ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2024-2025, οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων θα ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων που έχουν καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα myschool, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον έλεγχο των στοιχείων των κηδεμόνων (καρτέλα: Κηδεμόνας E-eggrafes), στην ακριβή ημερομηνία γέννησης του/της μαθητή/τριας και στη διεύθυνση της κατοικίας του/της (οδός, αριθμός, δήμος, ταχυδρομικός κώδικας).

Γι΄αυτό το λόγο επισυνάπτονται :

 επιστολή με οδηγίες για τη διαδικασία και δύο (2) Υπεύθυνες Δηλώσεις.

Οι συγκεκριμένες Υ.Δ. θα πρέπει να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες και εν συνεχεία (η μία  από τον γονέα/κηδεμόνα  που θα αναλάβει την εγγραφή του/της μθητή/τριας στο Λύκειο και η άλλη από τον γονέα/κηδεμόνα που συναινεί).

Και δύο Υ.Δ. πρέπει να επιστραφούν στη σχολική μονάδα έως τις 22-04-2024, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω Gov.gr.

Επισημαίνεται ότι στις δύο Υ.Δ. θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.

Οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων θα συγκεντρώσουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις και, αφού γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος και συμπληρώσουν τα στοιχεία στο ΠΣ myschool, αυτές θα τηρηθούν στο αρχείο.

Το σχολείο είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και βοήθεια.

Με εκτίμηση

Λήδα Τεντζερά

Yπδ/ντρια Γυμνασίου Κ.Αχαΐας

1. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ -ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

2.υπεύθυνη δήλωση Α’ κηδεμόνα

3.υπεύθυνη δήλωση Β’ κηδεμόνα


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση