Stamatia Geronatsiou

3ο Nηπιαγωγείο Ρεθύμνου

“My Colorful World”-“Tell, teach, include!”(eTwinning 2023-24)

Μαρ 202416

Υλοποιήσαμε τη δραστηριότητα κολλάζ που παρουσιάστηκε από τους φίλους μας του 11ου Νηπιαγωγείου Χίου κατά την  επικοινωνία των συνεργαζόμενων σχολείων του έργου μας.

Φιλοτεχνούμε το γράμμα C  από τις λέξεις του τίτλου του έργου μας και συμμετέχουμε στο συνεργατικό προϊόν που θα δημιουργηθεί από όλα τα σχολεία.

letter project name

“My Colorful World”

Πραγματοποιούμε τη δραστηριότητα τέχνης που παρουσιάσαμε στην online  επικοινωνία με τους φίλους μας των συνεργαζόμενων σχολείων χρησιμοποιώντας ζάρι και σχήματα που περιέχονται στη ζωγραφική του Joan Miro.

Μια ξεχωριστή online επικοινωνία είχαμε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 με τα συνεργαζόμενα σχολεία του έργου μας καθώς πραγματοποιήθηκε το πρώτο event “My Colorful World”  στο οποίο παρουσιάσαμε  μία δραστηριότητα της τέχνης της ζωγραφικής του Joan Miro χρησιμοποιώντας ζάρι και σχήματα που περιέχονται στα έργα του. Στο ίδιο event  το 11ο Νηπιαγωγείο Χίου παρουσίασε μία δραστηριότητα τεχνικής κολλάζ.

Η online παρουσίαση

από κάτω από: eTwinning προγράμματα| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “My Colorful World”-“Tell, teach, include!”(eTwinning 2023-24)    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

3ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου



Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων