Τέλος σχολικής χρονιάς 2017-18

Νηπιαγωγείο για μας είναι…

Μία γεμάτη σχολική χρονιά έληξε με μια υπέροχη συγκινητική γιορτή. Κρατούμε τις αναμνήσεις μας  και ετοιμαζόμαστε να ξεκουραστούμε το καλοκαίρι. Καλή πρόοδο στα παιδιά μας που θα πάνε στο Δημοτικό σχολείο

 » Διαβάστε περισσότερα

Μάιος 2018

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στο 8ο φεστιβάλ σχολικών προγραμμάτων της Α/Βάθμιας Εκπ/σης Ρεθύμνου με το έργο e-twinning <<Tα Χριστούγεννα της καρδιάς μας >> μαζί με το 4ο και 13ο Νηπιαγωγεία Ρεθύμνου.Το φεστιβάλ έγινε στο <<Σπίτι του Πολιτισμού>>. Κατά την επίσκεψή μας στο χώρο καμαρώσαμε και θυμηθήκαμε τα ωραία συναισθήματα που δημιουργήθηκαν κατά την πραγματοποίηση του

 » Διαβάστε περισσότερα

Μάρτης, Πάσχα 2018

Καλό Πάσχα!

Η γιορτή της επετείου της 25ης Μαρτίου μας έδωσε την ευκαιρία στο ολοήμερο να προσεγγίσουμε με πολλούς και διάφορους τρόπους και δραστηριότητες το ιστορικό γεγονός!

 

6 Μαρτίου ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού και

 » Διαβάστε περισσότερα

Φλεβάρης 2018

Το ποίημα του Γ Δροσίνη <<Η ανθισμένη αμυγδαλιά>> έγινε η αφορμή να φτιάξουμε κάρτες για το ποίημα και να τις φιλοτεχνήσουμε ζωγραφίζοντας τες.

 

H  νυφούλα του χειμώνα , η αμυγδαλιά μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής μας έδωσε την έμπνευση για τις δικές μας αμυγδαλιές.

 

 » Διαβάστε περισσότερα

Τα Χριστούγεννα της καρδιάς μας

Αποχαιρετίσαμε ένα υπέροχο έργο που μας ταξίδεψε ψηφιακά σε όλη την Ελλάδα και μας έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσουμε και να επικοινωνήσουμε με παιδιά και εκπαιδευτικούς από 15 σχολεία.Τα Χριστούγεννα της καρδιάς μας θα μας συντροφεύουν γλυκά και μαγικά όπως ήταν τέσσερις μήνες τώρα!Καλή αντάμωση, φίλοι μας!Θα ξαναβρεθούμε.

 » Διαβάστε περισσότερα