«

»

Ιούν 18

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Επιμορφωτική συνάντηση εργαστηριακής μορφής για το ESR

  • esr_workshopTo τέλος της διδακτικής χρονιάς 2013-14 έφτασε και η ανάδειξη καλών πρακτικών επίσης! Το ραδιόφωνο εμπνέει εκπαιδευτικούς και επειδή  θέλουμε να γίνει μεταδοτικό ακολουθεί πέρα από τις παρουσιάσεις εργασιών για το European School Radio και επιμορφωτική συνάντηση εργαστηριακής μορφής, με θέμα: “Δημιουργία ραδιοφωνικής παραγωγής στα πλαίσια του EuropeanSchoolRadio . Το σεμινάριο πραγματοποιείται την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 και ώρες 10.45-12.45  στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων ως κεντρικό σχολείο συντονισμού Προγραμμάτων Πολιτιστικών Θεμάτων για το ESR το 2013-14, με συμμετέχοντες τους εκπαιδευτικούς της 9ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αχαΐας (Επαρχία Καλαβρύτων). Διοργανώνεται από το Γραφείο Σχολικού Συμβούλου της ανωτέρω Περιφέρειας κ. Φάνη Βαλμά και εισηγήτρια είναι η κ. Τούλιου Ευτυχία, εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχoλείου Καλαβρύτων.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/06/18/workshopesr/

7 comments

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. Lia Papapetrou

  Συγχαρητήρια Ευτυχία! Εύχομαι να είναι μόνο η αρχή!

 2. Σκουμποπούλου Χαρίκλεια

  Καλή επιτυχία, Ευτυχία!!!

  1. Τούλιου Ευτυχία

   Ευχαριστώ, κορίτσιαααα…. Καλό καλοκαίρι τώρα!!!

 3. 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

  Μπράβο Ευτυχία…
  Έτσι…
  Ακούραστη…

  1. Τούλιου Ευτυχία

   Ευχαριστώ, Κώσταααα!!! Είναι ο κόπος μας που πιστεύουμε ότι αξίζει και θέλουμε να το μοιραστούμε και με άλλους συναδέλφους!

 4. Νίκξη Μιχούλη

  Καλησπέρα!!!θα επιθυμούσα να παραβρεθώ στο σεμινάριο σας,αλλά λόγω απόστασης αυτο δεν είναι εφικτό.Θα σας παρακαλούσα αν κάπου αναρτηθεί κα΄ποιο υλικό να με ενημερώσετε για να το δω.Σας ευχαριστω!!!

  1. Τούλιου Ευτυχία

   Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας, μάς τιμάει ιδίαιτερα! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι γίνεται σε τοπικό επίπεδο (περιοχή Καλάβρυτα) για δασκάλους της 9ης περιφέρειας δημοτικής εκπαίδευσης.
   Για οποιαδήποτε ανάρτηση ενισχυτικού υλικού θα ενημερωθείτε από το ιστολόγιο του ESR με σχετική ανακοίνωση.
   Καλό σας καλοκαίρι.

   Συναδελφικά.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων