Σας ευχαριστούμε !

Το Media & Learning Conference 2014 και τα Medea Awards 2014 στις Βρυξέλλες 20-21 Νοεμβρίου 2014 είχαν έντονο το ελληνικό χρώμα, διότι διακρίθηκαν συμμετοχές της χώρας μας στους νικητές, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου στις 24/11/2014 του ΥΠΑΙΘ με θέμα “ Πανευρωπαική Bράβευση της Ελλάδας στα MEDEA Αwards 2014”.

Medea14.png

Το European School Radio, Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο ήταν κι αυτό εκεί για να βραβευτεί με ειδικό έπαινο για την διάκρισή του ως ως υψηλά προτεινόμενο για αξιοποίηση στην εκπαίδευση.

 

Ως συντονιστική ομάδα, ευχαριστούμε τα εκατοντάδες σχολεία και τους χιλιάδες μαθητές που συμμετείχαν με πρωτότυπες παραγωγές τα χρόνια αυτά και αγκάλιασαν το European School Radio, το έκαναν δικό τους ραδιόφωνο και το ανέδειξαν ως αναγκαίο στην εκπαίδευση. Αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο σημείο να αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για καινοτόμα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων.

 

Ενέπνευσε εκπαιδευτικούς και μαθητές για πρωτότυπες εκπαιδευτικές δημιουργίες που παρουσιάστηκαν ως Καλές Πρακτικές και εμπνέεται συνεχώς από τους εκπαιδευτικούς-ενεργά μέλη της “παρέας” του European School Radio- για περαιτέρω επέκταση και βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Είναι και παραμένει εθελοντικό πρόγραμμα από εν ενεργεία εκπαιδευτικούς που θέλουν το σχολείο να δημιουργεί με τον πιο ασφαλή και συνάμα ευχάριστο τρόπο για τους μαθητές!

 

logo.jpg

esradio.mysch.gr

www.europeanschoolradio.eu

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/11/25/%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5/

2 σχόλια

    • 10o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ στο 26 Νοεμβρίου 2014 στις 5:16 μμ

    Ευχαριστούμε όλους σας που μας δίνεται την ευκαιρία ,μέσα από αυτό το πρόγραμμα ,να εργαστούν οι μαθητές μας σε μια διαφορετική βάση.Να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους , να συνεργαστούν , να επικοινωνήσουν μεταξύ τους αλλά και με άλλα σχολεία.Είμαστε εδώ ξανά για να συνεχίσουμε αυτό το απίθανο ταξίδι που άρχισε πέρσι.
    “Όρτσα τα πανιά” σε όλους μας λοιπόν
    Καλή Ραδιοφωνική Χρονιά

    Ελένη Βορεινάκη 10ο Δημοτικό σχολείο Χανίων http://dimotiko10.blogspot.gr/

  1. Και εμείς ευχαριστούμε όλους αυτούς που είχαν την ιδέα και μας συντονίζουν…
    Εντάξει οι δικές μας εκπομπές είναι κυρίως μουσικές, δεν πρέπει να “τα παραλέμε” για “εκπαιδευτικές διαδικασίες”…
    Θα έχουμε όμως και άλλα…
    Ο βασικός μας στόχος είναι η συνεργασία των παιδιών της ομάδας, αλλά και η επικοινωνία και συνεργασία με ομάδες άλλων σχολείων…
    Δε νομίζουμε να “πειράζει” που περηφανευόμαστε (όπως πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες) για τις επιτυχίες του E.S.R. , και το ανακοινώνουμε :
    http://blogs.sch.gr/4gymxalandriou/archives/1141

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση