Schools Our Radio Party 23/6, από τις 14:00. Μη το χάσετε !

Οι εξετάσεις τελειώνουν, το καλοκαίρι είναι εδώ και μια υπέροχη ραδιοφωνική χρονιά ολοκληρώνεται. Το European School Radio το γιορτάζει με ένα δροσερό και πολυ κεφάτο ραδιοφωνικό πάρτυ την Δευτέρα 23/6 από τις 2 το μεσημέρι και όσο αντέξουμε !!!!

Ζωντανά από το στούντιο του ΓΕΛ Καμπάνη, οι μαθητές του ΓΕΛ Καμπάνη και του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς θα μας ξεσηκώσουν με δυνατή μουσική και θα κάνουν ανασκόπηση της πολύ πετυχημένης χρονιάς του ESR. Στη μαραθώνια μετάδοση θα συμμετέχουν και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων που ήταν το συντονιστικό σχολείο για φέτος. 

Επίσης στον αέρα θα ακουστούν οι δικές σας φωνές, οι φωνές μαθητών από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν φέτος στο πρόγραμμα του Πρώτου Μαθητικού Ραδιοφώνου !

Μαζί μας θα είναι και ο DJ KoMiS που θα μας ταξιδέψει στην πορεία του ESR από το ξεκίνημά του.

Περιμένουμε όλους εσάς που συμμετείχατε φέτος στο ESR αλλά και όσους αγαπάτε το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο να βγείτε ζωντανά στον αέρα μετά τις 2, μέσω skype και της επαφής european.school.radio.

Μπορείτε επίσης να κάνετε τις αφιερώσεις σας που θα ακουστούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής από τη γνωστή σελίδα των Ηρθε και Ε.Δ.Ε.Σ.Σ.Ε.

Τη σκυτάλη γύρω στις 8 το βράδυ θα πάρουν μαθητές του ΓΕΛ Εχεδώρου σε μια δική τους μεγάλη ζωντανή μετάδοση !

schools out

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/06/17/schools-our-radio-party-236-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82-1400-%ce%bc%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%ac%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5/

1 σχόλιο

  1. Για να δούμε τι θα καταφέρουμε και εμείς εκείνο το απόγευμα…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση