Δημοσιοποίηση των Δράσεων των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο δημοσιοποίησης του δημιουργικού έργου των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας προτίθεται να δημιουργήσει μια ψηφιακή προβολή του έργου των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, καθώς και των δράσεων που οργάνωσε ή συνδιοργάνωσε η Δ.Δ.Ε Αχαΐας κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Επισυνάπτω την ψηφιακή προβολή «Τα Σχολεία της Αχαΐας παρουσιάζουν …» https://online.fliphtml5.coεικοναm/beggw/zffb/ που δημιουργήθηκε για την δημοσιοποίησης των Δράσεων των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του σχολικού έτους 2022-23.

Για το λόγο αυτό καλούμε τις παιδαγωγικές ομάδες των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που οργάνωσαν περιβαλλοντικές δράσεις ή συμμετείχαν στις δράσεις που οργάνωσε η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος,-να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους σε αυτό το ψηφιακό παραγόμενο που θα δημιουργήσει η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για να προβάλει τις δράσεις των σχολείων.

Η προβολή της δράσης  μπορεί να γίνει με 2-4 φωτογραφίες  και πληροφορίες όπως αυτές αναφέρονται στο έντυπο «ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ» που σας επισυνάπτουμε. Κάθε φωτογραφία θα πρέπει να συνοδεύεται από ΛΕΖΑΝΤΑ  με σύντομη περιγραφή της δράσης, τον χώρο και τον χρόνο που υλοποιήθηκε.

Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι από:

  • Αφίσα που δημιούργησαν οι μαθητές /τριές σας στο πλαίσιο του προγράμματος
  • Εικαστικό έργο που φιλοτέχνησαν οι μαθητές
  • Κατασκευή σχετικής με το θέμα της δράσης
  • Σχολικό Κήπο
  • Σχετική Δράση στο πεδίο
  • Συμμετοχή σας σε δράση που οργάνωσε η Υπεύθυνη
  • Φυλλάδιο Ενημέρωσης που δημιούργησαν οι μαθητές/τριες στα πλαίσια του προγράμματος
  • Εικαστικά αποτυπωμένα Μηνύματα σχετικά με το θέμα σας,
  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Ή ότι άλλο έχετε υλοποιήσει στην προσπάθειά σας να κοινοποιήσετε τα αποτελέσματα του προγράμματός σας

Παραδοτέο μπορεί να είναι επίσης ένα video ή μια ταινία που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος.

Δηλώστε την πρόθεση συμμετοχής σας έως 25 Ιουνίου 2024 στο https://forms.gle/Y9gVm82N98jUEjheA και στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για τον τρόπο αποστολής των αρχείων σας. Θα έχετε όλο το χρόνο – μέχρι τις 15  Σεπτέμβριου 2024 να αποστείλετε ψηφιακά το υλικό σας.

Η ψηφιακή προβολή – το ebook- που θα δημιουργηθεί θα σας κοινοποιηθεί και θα αποσταλεί σε όλα τα σχολεία στις αρχές της επόμενης σχολικής χρονιάς για να δημοσιοποιηθεί το δημιουργικό έργο των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Επισυνάπτω την ψηφιακή προβολή «Τα Σχολεία της Αχαΐας παρουσιάζουν …» https://online.fliphtml5.com/beggw/zffb/ που δημιουργήθηκε για την δημοσιοποίησης των Δράσεων των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του σχολικού έτους 2022-23.

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση