Συμμετοχή των σχολείων του Δήμου Πατρέων σε Πρόγραμμα για τη συλλογή του έντυπου χαρτιού σε κίτρινους κάδους.

Στη συνάντηση των Διευθυντών και Εκπαιδευτικών των σχολείων του Δήμου Πατρέων με τον Αντιδήμαρχο «Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης» και Στελέχη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων ανακοινώθηκε το «Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανακύκλωσης Έντυπου Χαρτιού», που εκπονήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων.

Στη νέα αυτή προσπάθεια, ο Δήμος Πατρέων ζητά και ελπίζει ότι θα έχει τη συμβολή των σχολείων της Πάτρας για τη συγκέντρωση και τοποθέτηση του συνόλου των ανακυκλώσιμων εντύπων και χαρτιών σε ειδικό κίτρινο κάδο που θα τοποθετηθεί στα προαύλια των σχολικών μονάδων ή όπου αλλού – στο εσωτερικό των σχολείων – κρίνει ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Για τα σχολεία που θα δηλώσουν ότι επιθυμούν να συμμετέχουν θα γίνουν:

  1. Τοποθέτηση ειδικού κίτρινου κάδου για την ανακύκλωση του χαρτιού
  2. Αποστολή έντυπου πληροφοριακού και εκπαιδευτικού υλικού
  3. Ενημέρωση των μαθητών των σχολείων που θα συμμετέχουν στην ανακύκλωση του έντυπου χαρτιού από την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της ΔΔΕ Αχαΐας και Στελέχη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων.
  4. Διαγωνισμοί και Βραβεύσεις

Για τον καλύτερο συντονισμό του Προγράμματος παρακαλείστε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας – για την τοποθέτηση ειδικού κάδου ανακύκλωσης χαρτιού και την ενημέρωση των μαθητών του σχολείου σας-  συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση https://forms.gle/69d7M3thiK5muKu79 έως και τις 5 Νοεμβρίου 2021.

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση