Πρόσκληση συμμετοχής σε διαδικτυακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Η τεχνική του βίντεο για την ανάδειξη περιβαλλοντικών ζητημάτων»

H Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης στα πλαίσια του, εγκεκριμένου από το ΥΠΑΙΘ, διεθνούς θεματικού δικτύου «ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» οργανώνουν διαδικτυακό επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα «Η τεχνική του βίντεο για την ανάδειξη περιβαλλοντικών ζητημάτων».

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 και ώρες 18:00- 20:00 με επιμορφωτές τoν κ Αργύρη Δεμερτζή, Δημοσιογράφο, Υπεύθυνο ECOPRESS , τον κ. Σταύρο Σωφρονά, Φωτογράφο-Εκπαιδευτή ενηλίκων και την κα Ιωάννα Παπαΐωάννου, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΔΔΕ Αχαΐας.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο  https://forms.gle/ZnujAWkwfshATGqaA μέχρι και την Τρίτη 09/3/2021.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί

  • να γνωρίσουν πώς γίνεται η ανάλυση του σεναρίου και του λεκτικού ενός βίντεο για την ανάδειξη ενός περιβαλλοντικού ζητήματος,
  • να εξοικειωθούν με τις τεχνικές λήψης βίντεο
  • να μάθουν να χειρίζονται ένα δωρεάν και απλό πρόγραμμα επιμέλειας και επεξεργασίας του βίντεο (Movie maker 2016),

ακολουθώντας ταυτόχρονα και τα διεθνή κριτήρια που έχει θεσπίσει ο Διεθνής Συντονιστής του δικτύου ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

 Οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους με e-mail και θα λάβουν τον απαραίτητο σύνδεσμο για την συμμετοχή τους στην πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Webex. Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα σταλούν βεβαιώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά μετά το πέρας του σεμιναρίου.

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση