ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΟΥΡΤΩΝ

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΣΚΟΥΡΤΑ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Τα σχολεία ανοίγουν ξανά!!!!

Μαΐ 202026

Σχετικά με τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου. Τα μαθήματα θα παραταθούν έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου (αντί για τη 15η Ιουνίου).

Σχεδόν 2,5 μήνες μακριά από τα σχολεία τους έχουν μείνει οι μαθητές των δημοτικών σχολείων οι οποίοι θα επιστρέψουν στα θρανία την ερχόμενη Δευτέρα μετά την θετική εισήγηση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων αλλά και το «πράσινο φως» από την κυβέρνηση.

Τα θετικά επιδημιολογικά στοιχεία, ο χαμηλός αριθμός κρουσμάτων και ο δείκτης της μεταδοτικότητας που βρίσκεται κάτω από το 1, αλλά και το γεγονός ότι το άνοιγμα των σχολείων για τους μαθητές της Γ΄ λυκείου δεν είχε καμία επίπτωση στην εξέλιξη της πανδημίας, είναι μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση να αποφασίσει για την επαναλειτουργία των δημοτικών στις αρχές Ιουνίου και όχι τον Σεπτέμβρη.

Εκτός από τα δημοτικά, την 1η Ιουνίου θα ανοίξουν επίσης τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί καθώς κρίθηκε από τους λοιμωξιολόγους ότι είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να επιστρέψουν οι μικροί μαθητές στα θρανία.

Αρχικά δεν θα λειτουργήσουν τα Ολοήμερα τμήματα.

Αφήστε μια απάντησηTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων