ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε καλά και σύντομα να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Σήμερα θα σταλούν οι κωδικοί των παιδιών για να μπορούν  να συνδέονται στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας  eclass  όπου θα βρίσκουν το υλικό των εκπαιδευτικών. Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης και χρήσης και εννοείται είμαι στη διάθεσή σας για ότι σας δυσκολέψει. Κάθε παιδί έχει ένα Όνομα χρήστη (παράδειγμα agathif20)και ακριβώς το ίδιο θα χρησιμοποιήσετε και για κωδικό. Από χθες 8/4/2020 σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου δεν υπάρχει χρέωση στη συγκεκριμένη σελίδα όπως και σε αυτή της ιστοσελίδας του σχολείου . Προσοχή όμως αν κάποιος από τους εκπαιδευτικούς έχει ανεβάσει εκτός από έντυπο υλικό και κάποιο βίντεο, τραγούδι, διαδικτυακό κουίζ κτλ ενδέχεται να υπάρχει χρέωση στα δεδομένα σας. Τους κωδικούς των παιδιών σας θα στείλουν σήμερα οι εκπαιδευτικοί της τάξης.

Σας ενημερώνω επίσης ότι έχω ολοκληρώσει την καταγραφή των ελλείψεων σε εξοπλισμό και προχωρούν οι διαδικασίες ώστε να λυθεί κ αυτό το πρόβλημα.

 

Εκτύπωση υλικού: Από την επόμενη εβδομάδα θα γίνεται εκτύπωση υλικού ώστε να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα που ήταν λογικό να δημιουργηθεί και θα αφορά μαθητές που δήλωσαν ότι επιθυμούν. Το υλικό θα βρίσκεται τη Δευτέρα 13/4 στις 6 το απόγευμα στο γραφείο της κοινότητας Σκούρτων και πρέπει μέχρι τις 7 να το έχετε παραλάβει όσοι δηλώσατε.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε όσους δυσκολεύονται να εκτυπώσουν ή να παρακολουθήσουν εύκολα τα νέα δεδομένα στην επικοινωνία μας. Σιγά σιγά θα βρούμε λύσεις σε όλα.  Μπορείτε να με καλείτε στο τηλέφωνο μου (6948781818) , viber &email όποια ώρα και μέρα θέλετε και να μου αναφέρετε ότι σας προβληματίζει. Όταν λάβετε τους κωδικούς δοκιμάστε να συνδεθείτε.

Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε . Να δώσετε χαιρετισμούς στα παιδιά.

 

Ο διευθυντής του σχολείου

Χαλιαμάλιας Φώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *